Τα χρονικά περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν επικίνδυνα για τον ΠΑΟΚ, που επιμένει στην πρόταση για 2+1 χρόνια προς τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι και περιμένει άμεσα την απάντησή του.

Η αίσθηση που υπάρχει, τις τελευταίες ώρες σε Ελλάδα και Ιταλία, είναι ότι ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι περιμένει να δει τι θα συμβεί στην Σαμπντόρια πριν αποφασίσει για το δικό του μέλλον.

Ο ΠΑΟΚ που την έχει… πατήσει τα προηγούμενα καλοκαίρια με περιπτώσεις τύπου Τζιοβίνκο, δε θέλει να την ξαναπατήσει και γι’ αυτό δε φαίνεται διατεθειμένοι οι άνθρωποί του να περιμένουν για πολύ ακόμη την απάντηση του Ιταλού επιθετικού.

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή η διαμονή στη Γένοβα παρά να βρεθεί στη Σαρδηνία ή την Ελλάδα, φαντάζουν να είναι σημαντικές αλλά δευτερεύουσες προτάσεις μπροστά στην πιθανότητα να γίνει σύμβολο της αναγέννησης της Σαμπντόρια», σημειώνει σε εκτενές ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα «centotrentuno.com», που με τον χαρακτηριστικό τίτλο «“Καρδιά και φιλοδοξίες: Το μέλλον του Γκαμπιαντίνι είναι μεταξύ Σαμπντόρια, Κάλιαρι και ΠΑΟΚ», επιχειρεί να περιγράψει το που ακριβώς βρίσκεται η υπόθεση Γκαμπιαντίνι.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ η Κάλιαρι έχει καταθέσει μια σχεδόν παρόμοια πρόταση 2+1 χρόνια στον Ιταλό σέντερ φορ της Σαμπντόρια και επιχειρεί μέσω της παρουσίας του Κλαούντιο Ρανιέρι να τον δελεάσει και να κερδίσει την υπογραφή του.