Ο Σέρχιο Ρίκο συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Virgen del Rocío μετά το ατύχημα που είχε ύστερα από την πτώση του από άλογο. Ο γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει διασωληνωμένος, αλλά η κατάστασή του έχει βελτιωθεί τις τελευταίες ημέρες.
Η σύντροφος του Κέιλορ Νάβας, συμπαίκτη του στον γαλλικό σύλλογο, έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στήριξης στον 29χρονο Ισπανό. Είναι γνωστό ότι οι δύο τερματοφύλακες και οι σύντροφοί τους κάνουν παρέα εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.
Μάλιστα, κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασε με το φιλικό ζευγάρι χρησιμοποίησε ένα εδάφιο από την Βίβλο, συνοδευόμενό από πολύ συγκινητικά λόγια: «Ο φίλος αγαπά ανά πάσα στιγμή για να βοηθήσει, στις αντιξοότητες γεννήθηκε ο αδελφός. Παροιμίες 17:17. Άλμπα Σίλβα και Σέρχιο Ρίκο».
«Οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε, τους αγαπάμε. Φίλοι μας, σας περιμένουμε να γελάσουμε, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να κλάψουμε, να φάμε, να προσευχηθούμε. Έλα φιλαράκι, αυτός ο κόσμος χρειάζεται ανθρώπους σαν εσένα στη γη. Εδώ είμαστε οικογένεια».
Η σύζυγος του Ισπανού μόλις είδε την δημοσίευση της φίλης της έσπευσε να σχολιάσει από κάτω: «Οι τέσσερις μας θα γελάσουμε ξανά όπως πάντα, φίλοι».