Στον αθλητισμό δεν υπάρχουν όρια και η Γεωργία Κωνσταντινίδου το αποδεικνύει με την καλύτερο δυνατό τρόπο. Η πρωταθλήτρια μας στο τραπ, είχε πολύ καλή παρουσία στην πρώτη μέρα (29/6) βάζοντας τις βάσεις για διάκριση.

Όσο και αν φαίνεται παράξενο, αυτό περνά σε δεύτερη μοίρα, αφού, το… μετάλλιο του μεγαλείου δύναμης και ψυχής το έχει ήδη κρεμασμένο στο λαιμό της. Η 39χρονη σκοπεύτρια καταφέρνει να συνδυάζει την παρουσία της στο μεγάλο αυτό ραντεβού με τη μητρότητα. Το αγοράκι της, το οποίο είναι μόλις 4.5 μηνών βρίσκεται στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολής της Σκοποβολής, με τον Γεωργία Κωνσταντινίδου να θέλει να μην χάνει στιγμή από τον απαραίτητο θηλασμό.

«Είμαι ευτυχισμένη που συνδυάζω τη φύλαξη του μωρού μου, θηλάζοντας το, προσέχοντας το μαζί με την υπόλοιπη αποστολή και παράλληλα να μπορώ να στέκομαι στον βατήρα και να αγωνίζομαι χωρίς να έχω καμία έννοια. Είναι κάτι πολύ σημαντικό, αλλά και πολύ δύσκολο» μας ανέφερε η Γεωργία Κωνσταντινίδου, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία της την πρώτη μέρα. «Είμαι ευχαριστημένη, όμως υπάρχει ακόμη μακρύς δρόμος μπροστά μας. Έκανα ότι μπορούσα και πλέον, όλα είναι ανοιχτά. Θα προσπαθήσω να εστιάσω και να συγκεντρωθώ στη δεύτερη και καθοριστική μέρα και εύχομαι να πάνε όλα όπως πρέπει».

ΜΑΚΡΗ: «Πάμε προσγειωμένα…»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Ανδρέας Μακρή. «Με πείσμα και πίστη προχωράμε στην τελευταία μέρα. Είμαι ευχαριστημένος γιατί προχωράμε θετικά. Πάμε προσγειωμένα και θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει» ήταν η τοποθέτηση του.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
(Απεσταλμένος ΚΟΕ-ΕΑΚ)