Η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας της Ανόρθωσης την ερχόμενη Τετάρτη, πλην συγκλονιστικού απροόπτου δεν πρόκειται να βγάλει… ειδήσεις. Επί της ουσίας, πρόκειται για μια τυπική διαδικασία, κατά την οποία τα μέλη του νυν διοικητικού συμβουλίου, θα πάρουν απλά παράταση της θητείας τους μέχρι την επόμενη γενική συνέλευση, που θα καθοριστεί μέσα στον Ιούνιο ή τον Ιούλιο.
Δεν πρόκειται να συζητηθούν ούτε τα διοικητικά δρώμενα, ούτε θα εγκριθεί ο προϋπολογισμός της νέας σεζόν. Όλα αυτά θα γίνουν στην επόμενη συνέλευση. Συνεπώς, δεν πρόκειται να προκύψει κάτι το ιδιαίτερο την ερχόμενη Τετάρτη από τη συνέλευση, ωστόσο την τρέχουσα βδομάδα αναμένεται ότι θα μπουν οι τίτλοι τέλους στο θέμα του προπονητή.
Μολονότι μόνο αν μπουν οι υπογραφές μπορεί να ειπωθεί ή να γραφτεί κάτι με βεβαιότητα, θα είναι έκπληξη αν ο Νταβίντ Γκαγιέγκο δεν θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας της Αμμοχώστου.
Έχει επέλθει πλήρης συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών στο οικονομικό κι απλά φαίνεται ότι απομένουν κάποια διαδικαστικά για να επισημοποιηθεί το «deal».

Ανδρέας Βεντούρης