ΑΕΚ και Κώστας Γαλανόπουλος συνεχίζουν μαζί με τον 25χρονο Έλληνα μέσο να υπογράφει νέο συμβόλαιο ως το 2025 με την Ένωση.

Ένα παιδί βγαλμένο από τα σπλάχνα της ΑΕΚ συνεχίζει μαζί της. Ο λόγος για τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος είχε ακόμα ένα χρόνο να «τρέξει» στο συμβόλαιό του και έφτασε σε συμφωνία με τους κιτρινόμαυρους ως το καλοκαίρι του 2025.

Ο 25χρονος Έλληνας χαφ, ο οποίος έχει επιστρέψει δυνατός αφήνοντας πίσω το σοβαρό πρόβλημα στον χόνδρο, έβγαλε όλη την περσινή σεζόν χωρίς ενοχλήσεις κατακτώντας το νταμπλ και συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ για ακόμα ένα χρόνο.

Οι κιτρινόμαυροι «δένουν» έναν παίκτη γέννημα θρέμμα της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον «Γαλανό» να τονίζει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ έπειτα από τις υπογραφές στην OPAP Arena: «Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου και είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα για ακόμη μια φορά το συμβόλαιό μου μαζί της. Τώρα όλοι συγκεντρωνόμαστε στην επόμενη σεζόν, με στόχο να είναι τόσο επιτυχημένη όσο αυτή που ολοκληρώθηκε».

Ο Γαλανόπουλος προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ το 2015 και μετράει μέχρι σήμερα 151 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας 10 γκολ και τρεις ασίστ.