Σε 8 μέρες, ανοίγουν οι πόρτες στον Αρχάγγελο για την έναρξη της προετοιμασίας. Συγκεκριμένα, στις 22 Ιουνίου οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις και μία βδομάδα αργότερα ( βλέπε 29 Ιουνίου) θα μπουν στο αεροπλάνο με προορισμό τη Βουλγαρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Έχει γίνει διευθέτηση με κάποιους ποδοσφαιριστές ώστε να πάρουν επιπλέον άδεια λόγω του ότι έχουν ακόμα υποχρεώσεις.
Ο λόγος για τους διεθνείς (Κύπριοι και ξένοι) οι οποίοι θα ενταχθούν στις προπονήσεις, λίγο πριν την αναχώρηση για τη Βουλγαρία.
Θυμίζουμε ότι στην Εθνική Ανδρών, είναι ο Γιάννης Σατσιάς και ο Μάριος Ηλία ( ο οποίος βέβαια δεν ανήκει στο ΑΠΟΕΛ) ενώ οι Κβιλιτάια και Ντβάλι, είναι στην Εθνική Γεωργίας ο Μπέλετς στην Εθνική Σλοβενίας και ο Ντάλσιο στη Γουινέα Μπισάο.
Ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα είναι στην Κύπρο στις 20 Ιουνίου αλλά διατηρεί ανοικτή γραμμή με τον Πρόδρομο Πετρίδη και συντονίζονται για τα μεταγραφικά.
Όπως γράψαμε ξανά, προπονητής και πρόεδρος, συντονίζονται για τα μεταγραφικά θέματα με τις πληροφορίες μας να λένε ότι από μέρα σε μέρα, θα προκύψουν νέα.
Η διοίκηση έχει στείλει προτάσεις σε παίκτες που θέλει να φέρει ο Πορτογάλος κόουτς και περιμένει απαντήσεις.
ΕΦΡΑΙΜ-ΓΟΥΙΛΕΡ-ΗΛΙΑ: Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό για τους τρεις ποδοσφαιριστές. Για τον Εφραίμ τα δεδομένα δείχνουν παραμονή με κοινή επιθυμία.
Για το Γουίλερ, τα πάντα εξαρτώνται από τον ποδοσφαιριστή. Αν θα δεχθεί την οικονομική πρόταση της διοίκησης.
Για το Μάριο Ηλία, είναι καθαρά θέμα Εθνικού Άχνας. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να μείνει στο ΑΠΟΕΛ, το ίδιο θέλει και η ομάδα, αλλά η παραμονή του εξαρτάται από τα χρήματα που θα ζητήσει ο Κίκης Φιλίππου.