Ο Αντόνιο Κορδόν εξακολουθεί να αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση για τον πάγκο του Ολυμπιακού και έχει από κοντά τους Μπορδαλάς, Μαρτίνεθ, Κρέσπο την ώρα που οι Μαρθελίνο, Ιραόλα τρενάρουν την απάντησή τους.
Ο Χοσέ Μπορδαλάς και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος του Αντόνιο Κορδόν για τον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ από κοντά ακολουθεί ο Ερνάν Κρέσπο. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού θέλει να κλείσει την υπόθεση της πρόσληψης προπονητή τα προσεχή εικοσιτετράωρα και πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως περιμένει απαντήσεις από δύο – τρεις ακόμη τεχνικούς.

Ο Μπορδαλάς ζήτησε από τη διοίκηση της Χετάφε λίγα εικοσιτετράωρα προθεσμία για να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, καθώς αυτή τη στιγμή αναζητάει μία πρόκληση στην καριέρα του, είτε σε άλλο σύλλογο της πατρίδα του (είναι μεταξύ των υποψηφίων για τη Θέλτα) είτε στο εξωτερικό.
Ο 59χρονος Ισπανός κόουτς γνωρίζει τις διαθέσεις του Κορδόν και τι ακριβώς θέλει ο τελευταίος από εκείνον και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον οποίο ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στη Γρανάδα.
Ο Μαρτίνεθ φέρεται να περιμένει το νεύμα του Κορδόν για να έρθει στην Ελλάδα, ενώ τις τελευταίες ώρες ισπανικά δημοσιεύματα τον εμπλέκουν, τόσο με την Θέλτα όσο και με τη Χετάφε, μαζί με τον Άλμπερτ Θελάδες.
Μαρθελίνο, Ιραόλα καθυστερούν τις απαντήσεις τους
Όπως υποψήφιοι για τρεις – τέσσερις ισπανικούς πάγκους εμφανίζονται ο Μαρθελίνο και ο Άντονι Ιραόλα. Μάλιστα, οι δύο προπονητές έχουν εμπλακεί σε σενάρια περί ενδιαφέροντος της Λιντς και της Μαρσέιγ, ενώ αρέσουν πολύ και στον Ολυμπιακό.
Ο Μαρθελίνο και ο Ιραόλα, όμως, όπως προκύπτει από ισπανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν στο περίμενε τις ομάδες που τους πολιορκούν, θέλοντας να κερδίσουν χρόνο, μήπως και προκύψει και άλλο ενδιαφέρον. Ενδεχομένως, οι δύο προπονητές να θεωρούν ότι έχουν χρόνο για να αποφασίσουν, καθώς μόλις πριν από μία εβδομάδα τελείωσε το ισπανικό πρωτάθλημα και ορισμένες ακόμη ευρωπαϊκές λίγκες.

Οι υποχρεώσεις του Καγέχα
Όσο για τον Χαβιέρ Καγέχα, τον οποίο φέρεται να έχει προσεγγίσει επίσης ο Κορδόν, έχει υποχρεώσεις με την Λεβάντε για τους αγώνες μπαράζ ανόδου στη μεγάλη κατηγορία αντιμετωπίζοντας απόψε (11/6) εκτός έδρας την Αλαβές, ενώ το δεύτερο παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για τις 17/6.

Πλέον, είναι θέμα ημερών να υπάρξει συμφωνία και ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό για την πρόσληψη του καινούργιου προπονητή. Κάποιοι θεωρούν ότι αυτό θα συμβεί μέσα στις επόμενες τρεις – τέσσερις ημέρες, ενώ σε κάθε περίπτωση, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να έχουν κλείσει το θέμα και να έχουν φέρει τον νέο τεχνικό στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι την Κυριακή 18/6.