Φωτιά στο μεταγραφικό παζάρι βάζει η Mundo Deportivo. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ισπανού δημοσιογράφου Χοσέ Ιγκνάσιο Χουγκέτ ο Νίκολας Λαπροβίτολα έχει μπει στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και σε περίπτωση που Αργεντινός αποχωρήσει για το ΟΑΚΑ, οι Μπλαουγκράνα θα εξετάσουν την περίπτωση του Κώστα Σλούκα.
Ο Λαπροβίτολα έχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το 2026, αλλά όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα το τριφύλλι έχει την πρόθεση να καταβάλει το buy-out 600.000 ευρώ που προβλέπεται και να κάνει δικό του τον πολύπειρο γκαρντ, προσφέροντας του καλύτερες απολαβές από τις τωρινές.
Έχοντας αυτό κατά νου, η Μπαρτσελόνα έχει ήδη αρχίσει να επεξεργάζεται τις εναλλακτικές και η περίπτωση του Κώστα Σλούκα, που δεν έχει ανανεώσει -τουλάχιστον- για την ώρα τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό είναι η επικρατέστερη, αφού δεν υπάρχουν αρκετοί διαθέσιμοι και τόσο ποιοτικοί γκαρντ στην αγορά.
Η παρουσία του πολύ καλού του φίλου Γιαν Βέσελι (σσ. με τον οποίο κάνει διακοπές στην Ιταλία αυτές τις ημέρες) στην Βαρκελώνη, ίσως επηρεάσει μάλιστα θετικά την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης.