Ο προπονητής της Τορπέντο, Ντιμίτρι Μόλος, παραχώρησε δηλώσεις για την κλήρωση με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά:
Για το ποιον αντίπαλο θα ήθελε: «Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στον δεύτερο γύρο. Είναι όπως τα φέρει η μοίρα. Το αντιμετωπίζουμε με κατανόηση, θα συλλέξουμε πληροφορίες, θα προετοιμαστούμε».

Για τις ψηλές θερμοκρασίες στην Κύπρο και ότι δεν είναι συνηθισμένοι οι παίκτες: «Αυτή είναι μια από τις πιο δύσκολες ερωτήσεις. Επειδή οι ομάδες μας δεν έχουν εμπειρία να παίζουν στην Κύπρο το καλοκαίρι, θα πω ότι αν δεν το έχεις συνηθίσει λόγω ζέστης, λόγω υγρασίας, είναι δύσκολο. Νιώθεις σαν να μην αναπνέεις εκεί. Θα προσπαθήσουμε να μην επηρεαστούμε αλλά όπως δείχνει, στην πράξη θα είναι δύσκολο».

Ποια τα συναισθήματα του για το ότι θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη: «Ξέρετε, όταν δούλευα ως βοηθός του Αλεξέι Μπάγκα στην ομάδα της ΜΠΑΤΕ είδαμε πολλούς μεγάλους αγώνες. Επομένως, δε θα είναι κάτι νέο. Το καθήκον μας είναι να προετοιμαστούμε καλά και να περάσουμε τον αντίπαλο».

Πόσο χρόνο θα διαρκέσει η προετοιμασία: «Θα είναι τρεις εβδομάδες. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό αγώνα. Έτσι θα ολοκληρώσουμε τον πρώτο γύρο, θα ξεκουραστούμε λίγο και θα ξεκινήσουμε εντατική δουλειά ενόψει ΑΕΚ. Γιατί όλοι γνωρίζουν καλά ότι δεν εκπροσωπούμε μόνο τον σύλλογο, αλλά και τη χώρα μας στον διεθνή χώρο. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να περάσουμε στον επόμενο γύρο».