Η Ελλαδική ιστοσελίδα sport-fm.gr, σε ρεπορτάζ του Άρη Θεσσαλονίκης, αναφέρεται και στον Φράνκο Φεράρι, τονίζοντας πως καθυστέρησε μια μέρα διότι ο ποδοσφαιριστής είχε να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά του θέματα.
Αναλυτικά:
«Σε δύο μέτωπα κινείται η επικαιρότητα στον Άρη.
Από τη μία η ομάδα συνεχίζει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ενόψει της επόμενης σεζόν, με αφετηρία τους αγώνες για τα προκριματικά του Europa Confrence League (με Αραράτ ή Εγνατία στη β’ προκριματική φάση).
Από την άλλη, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα συνεχίζει τις επαφές για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, ώστε να υπάρξουν περισσότερες λύσεις στη διάθεση του Τόλη Τερζή.
Εν τω μεταξύ, ήδη τις πρωινές ώρες της Παρασκευής οι ιθύνοντες του συλλόγου υποδέχθηκαν τον Κίκε Σαβέριο, ο οποίος προορίζεται για την ενίσχυση στη θέση του αριστερού εξτρέμ, ενώ η αριστερή πλευρά θα ενισχυθεί περισσότερο με τον Γράνκο Φεράρι που παίζει ως μπακ.
Ο Φεράρι επρόκειτο να ταξιδέψει για τη συμπρωτεύουσα, όμως η άφιξή του πήρε αναβολή μιας μέρας, καθώς ο Αργεντινός έπρεπε να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά του θέματα».