Την κατάκτηση του πρώτου Champions League της καριέρας της πανηγυρίζει η Μάντσεστερ Σίτι, μετά από την νίκη της επί της Ίντερ με 1-0 με γκολ του Ρόδρι.
Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν και ο Μπερνάρντο Σίλβα με την ασίστ στον Ρόδρι, με πολλους μάλιστα να αναφέρουν πως αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.
Ο 28χρονος Πορτογάλος ξεκαθάρισε πως δεν ξέρει τι θα γίνει με το μέλλον του παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο με τους “Πολίτες” μέχρι το 2025 καθώς έχει στα χέρια του πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Μπερνάρντο Σίλβα βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί, με σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις να διαδραματίζει και ένας εκ των ισχυρών ανδρών της γαλλικής ομάδας.
Ο λόγος για τον Λουίς Κάμπος, ο οποίος εκτελεί χρέη αθλητικού διευθυντή στην Παρί και έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Μπερνάρντο Σίλβα από την κοινή τους θητεία στην Μονάκο. Πάντως, ο Πεπ προσπαθεί να πείσει τον ποδοσφαιριστή να παραμείνει στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Οι απαιτήσεις της ομάδας για την παραχώρησή του κυμαίνονται περίπου στα 80.000.000 ευρώ.