Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για ότι αφορά την ομάδα.

Για τον Τσάβι Ρόκα: «Είναι φυσιολογικό να ακούγεται το όνομά του, σημαίνει ότι κάνει καλή δουλειά στο νευραλγικό πόστο του τεχνικού διευθυντή. Από εκεί και πέρα, συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του, έχουμε συμβόλαιο. Αρχίσαμε τις κινήσεις προγραμματισμού με ανανεώσεις και με δύο κατ’ αρχήν συμφωνίες. Έχει πολύ καλή σχέση μαζί μας, έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο».

-Για τη μεταγραφή του Ρομπέρζ: «Έχουμε καταρχήν συμφωνία, αυτή τη βδομάδα θα ολοκληρωθεί. Από εμάς είναι ξεκάθαρο, είναι 1+1 χρόνια. Όταν τίθεται ενώπιον σου μια τέτοια περίπτωση είναι δύσκολο να μην ασχοληθείς. Είναι από τους πιο ποιοτικούς αμυντικούς που έχουμε στο κυπριακό πρωτάθλημα. Θα το πω αστειευόμενος, είναι από αυτούς που δεν θέλαμε να έχουμε αντίπαλο και τώρα θα τον έχουμε στο ρόστερ μας».

Για την υπόθεση του Άλτμαν: «Είμαστε σε επαφές και με τον παίκτη και με την Χάποελ Χάιφα. Περιμένουμε εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι με τις ιατρικές εξετάσεις, είναι το γνωστό πρόβλημα που τον κράτησε εκτός δράσης στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος».