Με τίτλο «η Χάποελ θα πάρει οριστική απόφαση για τον Άλτμαν τις επόμενες μέρες», η ιστοσελίδα walla.co.il ασχολείται με νέο ρεπορτάζ με την υπόθεση του Ισραηλινού επιθετικού.
Στο δημοσίευμα επιβεβαιώνεται η πρόθεση του συλλόγου να μειώσει το κόστος της μεταγραφής του, προσφέροντας στην ΑΕΚ ένα ποσό κοντά στις 270.000 ευρώ, ενώ προ των ιατρικών εξετάσεων του παίκτη, η συμφωνία ανήλθε κοντά στις 350.000. Προσθέτουν επίσης ξανά οι Ισραηλινοί την πρόθεση της Χάποελ να τοποθετήσει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του, σε περίπτωση που αντιμετωπίσει εκ νέου πρόβλημα τραυματισμού στη μέση. Ιδού τι αναφέρει το δημοσίευμα:
«Ο σύλλογος κατανοεί ότι το θέμα δεν μπορεί να καθυστερήσει, αλλά εξακολουθεί να προσπαθεί να μειώσει το κόστος και να μειώσει τους κινδύνους με ρήτρες εξόδου. Η Χάποελ προσφέρει στην ΑΕΚ περίπου 270 χιλιάδες ευρώ.
Η Χάποελ Τελ Αβίβ συζητά ακόμη τους όρους της μεταγραφής και τη συμφωνία του Όμρι Άλτμαν, τον οποίο ο σύλλογος θέλει πολύ να αποκτήσει. Επειδή οι ιατρικές εξετάσεις ήταν ασαφείς σχετικά με την αποκατάσταση από τον τραυματισμό στην πλάτη, ο σύλλογος προσπαθεί να μειώσει το κόστος της μεταγραφής κι επιπλέον, συζητάει με τον Άλτμαν και τους εκπροσώπους του προκειμένου να μπει ρήτρες αποχώρησης στο συμβόλαιό του. Μέχρι στιγμής τα μέρη δεν έχουν καταλήξει σε τελική συνεννόηση και η ομάδα θέλει να καταλήξει σε οριστική απόφαση μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Ο Άλτμαν έγινε δεκτός με μεγάλη αγάπη χθες στον αγώνα ντέρμπι του μπάσκετ».

Ανδρέας Βεντούρης