Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε απόψε η Εθνική μας ομάδας των Ελπίδων από την αντίστοιχη της Γεωργίας στην Τυφλίδα.
Ο φιλικός αγώνας έγινε στο Saguramo Training Center με τον Ομοσπονδιακό μας προπονητή Κωνσταντίνο Μακρίδη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε 20 συνολικά ποδοσφαιριστές.
Η Γεωργία που προετοιμάζεται ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21, άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό και στο 50ο λεπτό πέτυχε το 2-0.
Ήταν ένα χρήσιμο φιλικό και απέναντι στην πανέτοιμη Γεωργία (21 Ιουνίου θα κάνει πρεμιέρα με Πορτογαλία), η τεχνική μας ηγεσία έβγαλε αρκετά συμπεράσματα που θα βοηθήσουν στη συνέχεια και ενόψει της συμμετοχής μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι δόθηκε χρόνος συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν τη θητεία τους στην Εθνική Νέων και πήραν για πρώτη φορά κλήση στην Εθνική Ελπίδων.Κύπρος: Κίττος, Κοτσώνης (70′ Α. Ευαγγέλου), Βενιζέλου (78′ Τζιαμά), Κέρκεζ (59′ Αντωνίου), Κουμπαρή (59′ Κ. Χρίστου), Βρόντης (60′ Μαυρουδής), Ε. Ανδρέου (70′ Π. Γαβριήλ)), Κωστή (78′ Χριστοδούλου), Στ. Γαβριήλ, Ποντικού (46′ Παυλίδης), Κούτσακος (46′ Στ. Γεωργίου).