Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Γενική Συνέλευση του Σωματείου της ΕΝΠ, με θέμα την εξεύρεση νέων ατόμων που θα τρέξουν το ποδοσφαιρικό τμήμα μετά την αποχώρηση των Κυριάκο Τίκκη και Φώτη Τρίαρο.
Δεν πάρθηκε κάποια απόφαση σήμερα, έτσι το όλο θέμα θα συζητηθεί ξανά στην επόμενη Συνέλευση πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη 7/6. Αν υπάρξουν ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνήσουν ή με τον Κώστα Στρατή ή τον Κυριάκο Τίκκη.
Στο μεταξύ ο Κυριάκος Τίκκης δεσμεύτηκε ότι όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν αυτή την στιγμή θα καλυφτούν από τον ίδιο και το υπάρχων συμβούλιο.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης όπως ήταν λογικό συζητήθηκε και η παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα με όλους να τονίζουν ότι στόχος είναι η επιστροφή της ΕΝΠ στην πρώτη κατηγορία.

Η κουβέντα στη συνέλευση κύλησε περισσότερο σχετικά με τις ενέργειες που γίνονται από Ένωση και Αναγέννηση Δερύνειας, για ενοποίηση των τμημάτων πετόσφαιρας κάτι που θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα κατά πόσο δηλαδή μπορεί να γίνει αυτό το εγχείρημα επι δοκιμαστικής βάσεως για την νέα σεζόν.

.