Το συμβόλαιο του Μπαπέ με την Παρί λήγει το 2024 και ο Γάλλος στράικερ είχε τη δυνατότητα να το επεκτείνει έως το 2025, ωστόσο όπως αναφέρει η Equipe, ο 24χρονος επιθετικός δεν θα ενεργοποιήσει την συγκεκριμένη οψιόν.

Το δημοσίευμα γράφει ότι ο Μπαπέ έστειλε επιστολή στους ανθρώπους της Παρί, ενημερώνοντας ότι δεν θα προχωρήσει στην ενεργοποίηση της οψιόν επέκτασης στο συμβόλαιό του, με την καταληκτική ημερομηνία να είναι στις 31 Ιουλίου.

Με δήλωσή του ο ποδοσφαιριστής επιβεβαιώνει την αποστολής της επιστολής στη διοίκηση των Παριζιάνων σημειώνοντας, μάλιστα, ότι αυτό συνέβη ήδη από τον περασμένο Ιούλιο και απλά τώρα τους υπενθύμισε για την πρόθεσή του να μην ανανεώσει με την οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό τους.

«Η διοίκηση ενημερώθηκε στις 15 Ιουλίου 2022 για την απόφασή μου να μην συνεχίσω μετά το 2024» λέει ο παίκτης.  Aυτή είναι η απάντηση του Γάλλου σούπερ σταρ στις διαρροές της Παρί ότι δεν γνώριζε κάτι σχετικά και ότι η τωρινή επιστολή από πλευράς του Μπαπέ τους βρήκε προ εκπλήξεως…