Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας που προέρχονται από το Βέλγιο, πολύ κοντά στην απόκτηση του Φάνου Κατελάρη βρίσκεται η ΑΕΚ! Η ομάδα της Λάρνακας είναι σε επαφές με την Οστάνδη, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής κι όπως πληροφορούμαστε, είναι μια ανάσα από την επίτευξης συμφωνίας, αποκτώντας τον 27χρονο Κύπριο ποδοσφαιριστή καταβάλλοντας ένα χρηματικό αντίτιμο!
Μετά τον υποβιβασμό της Οστάνδης, ο Κατελάρης δεν ήθελε να συνεχίσει στη β’ κατηγορία του Βελγίου και η ΑΕΚ θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του.
Παρά το ότι υπήρξε ενδιαφέρον από ακόμη μία κυπριακή ομάδα αλλά κι από το Ισραήλ, ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει στην ΑΕΚ και πλην απροόπτου, η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα.
Πρόκειται για μία πολύ σημαντική κίνηση για την ομάδα της Λάρνακας, καθώς ενισχύει το ντόπιο στοιχείο που κακά τα ψέματα της λείπει τα τελευταία χρόνια, προσθέτοντας στο ρόστερ της έναν Κύπριο ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο κι ως αμυντικός μέσος.
Την περσινή σεζόν ο Κατελάρης κατέγραψε 13 συμμετοχές με την Οστάνδη στο βελγικό πρωτάθλημα. Λίαν συντόμως αναμένεται να προκύψουν οι τελικές εξελίξεις επί του θέματος κι όλα δείχνουν ότι ο Φάνος θα γίνει κάτοικος Λάρνακας…

Ανδρέας Βεντούρης