Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα καυτό σε μεταγραφικό επίπεδο.
Οι λόγοι, και οι παίκτες, πολλοί, αλλά και μόνο το γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι κυκλοφορεί… ελεύθερος, αρκεί για να βάλει “φωτιά” στο μεταγραφικό παζάρι.
Συνεχίζουμε… Το κεφάλαιο της Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει να έχει κλείσει οριστικά για τον Αργεντίνο σταρ και οι μνηστήρες είναι πολλοί. Στη Σαουδική Αραβία υπάρχουν σίγουρα τα χρήματα που μπορούν να τον πείσουν. Το θέμα είναι αν θα θελήσει ο ίδιος να κλείσει εκεί την καριέρα του. Οι στοιχηματικές εταιρίες, πάντως, το βλέπουν ως αρκετά πιθανό αυτό το σενάριο. Πιο συγκεκριμένα, η bet365 προσφέρει στο 2.62 (δεύτερο φαβορί) να συνεχίσει ο Μέσι την καριέρα του στην Αλ Χιλάλ.
Ακόμη ένας πιθανός προορισμός, είναι το MLS στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα η Ίντερ Μαϊάμι. Σίγουρα, η ζωή στο Μαϊάμι φαντάζει περισσότερο θελκτική σε σύγκριση με εκείνη στο Ριάντ. Παράλληλα, τα χρήματα στις ΗΠΑ μπορεί να μην είναι τόσα πολλά όσο στη Σαουδική Αραβία, αλλά δεν είναι και λίγα! Το να πάρει την απόφαση ο Μέσι να συνεχίζει στην Ίντερ Μαϊάμι, οι στοιχηματικές το δίνουν σε απόδοση 5.00.
Το πήραμε λίγο ανάποδα. Ξεκινήσαμε από το δεύτερο φαβορί, και συνεχίσαμε με το τρίπο, χωρίς να αναφερθούμε στο πρώτο. Τον πιθανότερο επόμενο προορισμό του Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα τουλάχιστον με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών. Όλοι λίγο – πολύ φαντάζονται ποιος είναι αυτός: Η ομάδα με την οποία μεγαλούργησε και με την οποία σύνδεσε το όνομά του, η Μπαρτσελόνα. Στην bet365 το να υπογράψει ο 35χρονος αστέρας στους Μπλαουγκράνα, “πληρώνει” 1.61!
Οι τρεις παραπάνω ομάδες τόσο σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, όσο και σύμφωνα με τις στοιχηματικές, οι τρεις πιθανότεροι προορισμοί του κατά πολλούς κορυφαίου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλες επιλογές.
Για παράδειγμα, το να δοκιμάσει την τύχη του στην Πρέμιερ Λιγκ, σε μία εκ των Μάντσεστερ Σίτι (21.00), Νιουκάστλ (26.00), Άρσεναλ (81.00), Τσέλσι (81.00) ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (81.00). Το να πάει στη Νάπολι δείχνει δύσκολο (67.00), αλλά θα προέκυπτε μία υπέροχη ποδοσφαιρική ιστορία αν συνέβαινε.

Αναλυτικά, η λίστα με τις αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Λιονέλ Μέσι, είναι η εξης:

Μπαρτσελόνα: 1.61
Αλ Χιλάλ Ριάντ: 2.61
Ίντερ Μαϊάμι: 5.00
Μάντσεστερ Σίτι: 21.00
Νιουκάστλ: 26.00
Νάπολι: 67.00
Νιούελς Ολντ Μπόις: 67.00
Παλμέιρας: 67.00
Άρσεναλ: 81.00
Τσέλσι: 81.00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 81.00
Μπάγερν Μονάχου: 101.00
Μπενφίκα: 101.00
Λίβερπουλ: 101.00