Ο Άρης απολαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας με σημαντικό πλεονέκτημα, τέσσερις στροφές πριν το φινάλε. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει μια ευκαιρία μπροστά της να γράψει την πιο χρυσή σελίδα στην ιστόρει του σωματείου με την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Κάτι που αν έρθει, θα σημαίνει ότι όλα πλέον τα ιδρυτικά μέλη της ΚΟΠ, θα έχουν κατακτήσει τουλάχιστον μια φορά το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας. Ο Άρης είναι στο παρών στάδιο το μοναδικό ιδρυτικό μέλος της ΚΟΠ που δεν τα έχει καταφέρει σε επίπεδο Α’ κατηγορίας να πάρει κάποιο τίτλο.
Από εκεί και μπρος με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, οι πράσινοι της Λεμεσού εξασφαλίζουν και μαθηματικά την συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ταυτόχρονα θα έχουν εξασφαλίσει ότι η ομάδα θα τερματίσει στις πρώτες θέσεις κάτι που θα αποτελεί και καλύτερη επίδοση τους στα χρονικά τους, καθώς η 4η θέση στο πρωτάθλημα ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει μέχρι τώρα.
Για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ ο Άρης πάει σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα σε μια ομάδα που παλεύει και αυτή για διάκριση και παίζει το τελευταίο της χαρτί για τον τίτλο. Αυτό ανεβάζει την δυσκολία για τον Άρη αλλά στην ομάδα είναι αισιόδοξη ότι μπορεί να τα καταφέρουν.

Αριστείδου Μιχαήλ