Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του και μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ.
Η επόμενη μέρα της μεγάλης νίκης επί του ΑΠΟΕΛ:
«Είναι μια φυσιολογική μέρα μετά από ένα ντέρμπι. Έχουμε κερδίσει πολλές φορές το ΑΠΟΕΛ. Νικήσαμε πολλές φορές ντέρμπι φέτος και παλεύουμε να εξασφαλίσουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι τρεις βαθμοί μας κρατάνε ζωντανούς. Θα πάμε με όλες μας τις δυνάμεις και είμαι σίγουρος ότι θα είναι θρίλερ η υπόθεση Ευρώπη».
Δεν σας ευνόησε η ισοφάριση της ΑΕΚ: «Αυτό είναι αλήθεια αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας. Έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε με ψυχολογία και αυτοπεποίθηση».
Ο Ουάρντα δεν παίζει στο φινάλε:
«Θα είναι εκτός αλλά σε αυτά τα παιχνίδια με μορφή τελικού, όποιος και να κληθεί να αγωνιστεί θα τα δώσει όλα. Στις νίκες των τριών μηνών ο Απόλλωνας παίζει με μισή ομάδα».
Βγάζει και πάθος ο Απόλλωνας: «Έχει μεγάλο μερίδιο ο κ. Αντόνε σε αυτή την ξέφρενη πορεία. Είναι και ο παράγοντας έδρα που δεν τον είχαμε ποτέ στην ιστορία μας. Το γήπεδο ήταν καμίνι, νιώσαμε τι σημαίνει έδρα. Η πίεση είναι διαφορετική. Κάποτε έρχονταν στο Τσίρειο και τους δίναμε έξι χιλιάδες εισιτήρια και ήταν ουδέτερη έδρα».
Πως ζήσατε τους πανηγυρισμούς του Άρη στη Λεμεσό; «Τους συγχαρήκαμε όλους. Μπράβο τους, ο Άρης είναι ένα φιλήσυχο σωματείο».
Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου: «Και οι τέσσερις μεταγραφές ήταν πρώτης διαλογής. Απλά ο Χουσαίν άργησε να μπει. Ουάρντα, Ντόνιο και Εκπολό μας βοήθησαν πολύ».