Μετά την συνάντηση των Πουλλαΐδη-Σάντη-Χαμπουλλά, συμφωνήθηκε πως η άμεση προτεραιότητα είναι οι οφειλές και είχαν συζητηθεί τρόποι διευθέτησης τους. Όπως πληροφορούμαστε, το μεγάλο πρόβλημα στην Ανόρθωση αποτελούν οι οικονομικές υποχρεώσεις της τρέχουσας σεζόν, συν οι οφειλές σε όσους έχουν αποχωρήσει κι ακόμη δεν έχει γίνει εφικτό να διευθετηθούν.
Οι υποχρεώσεις αυτές κι εννοούμε τις πληρωμές παικτών-προπονητών από το υφιστάμενο ρόστερ συν του προσωπικού, αλλά και οι αποζημιώσεις που πρέπει να δοθούν σε διάφορους, αλλά και σε ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται, αποτελούν επί του παρόντος το μεγάλο «αγκάθι» για να προχωρήσει ο προγραμματισμός.
Ο Ανδρέας Σάντης έχει επικεντρώσει τις προσπάθειες του προκειμένου να βρεθούν επιπλέον χρήματα, για να καλύψουν τις ανάγκες αυτές αν και είναι αλήθεια ότι κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο και θα είναι ακόμη δυσκολότερο εάν δεν ρίξουν νερό στο κρασί τους όσοι δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν αλλά κι όσοι έχουν ήδη αποχωρήσει και ζητάνε τα χρήματά τους.

Ανδρέας Βεντούρης