Ανάρτηση από τον πρόεδρο της ΚΟΚ Ανδρέα Μουζουρίδη, για την επανεκλογή του Άθου Αντωνίου στο διοικητικό συμβούλιο της FIBA Europe, για την παρουσία στη γενική συνέλευση και για την εκλογή του Χόρχε Καρμπαχόσα στη θέση του προέδρου.
«Ο στόχος επιτεύχθηκε στον απόλυτο βαθμό, από τη συμμετοχή μας στις εργασίες της Γενικής συνέλευσης της FIBA Europe στο Μόναχο.

Φεύγουμε από τη Γερμανία, έχοντας επιτελέσει σημαντικό ρόλο στην εκλογή του νέου προέδρου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, φίλου Χόρχε Καρπαχόσα, που είχαμε την τιμή να μας συμπεριλάβει στο στενό κύκλο της ομάδας του που δούλεψε μεθοδικά για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Είμαστε παράλληλα πολύ περήφανοι που η μικρή μας σε μέγεθος Κύπρος, μεγαλώνει στα κέντρα αποφάσεων του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, κάτι που φαίνεται περίτρανα από την εκλογή του Αθου Αντωνίου στο διοικητικό συμβούλιο της FIBA Europe για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, μέσα από μια σκληρή μάχη που δώσαμε με τους συνεργάτες μας από άλλες ευρωπαϊκές ομοσπονδίες, τους οποίους ευχαριστούμε.

Οι προκλήσεις που έρχονται είναι μεγάλες, το Ευρωμπάσκετ 2025 όλο και πιο κοντά και είμαστε έτοιμοι και σίγουροι ότι θα μεγαλώσουμε την Κύπρο μας στο αθλητικό Ευρωπαϊκό στερέωμα.

Καλή δουλειά στο νέο πρόεδρο της FIBA Europe, στον δικό μας άνθρωπο Άθω Αντωνίου και σε όλους όσους πέτυχαν εκλογή.

#CyprusBasketball #FIBAEurope #Eurobasket2025».