Ο Ντίνος Λευκαρίτης μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ.
Αναλυτικά:
Για τις οικονομικές καταστάσεις της ΑΕΚ που έχει κέρδος: «Σημαίνει ότι έχουμε ένα πολύ δυνατό συμβούλιου με τον πρόεδρο τον Άντρο Καραπατάκη και τον οικονομικό μας σύμβουλο να κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά».
Για τα σωστά βήματα της ΑΕΚ: «Είναι μια 10ετία η οποία η ΑΕΚ έχει μεγαλώσει αρκετά. Ελπίζουμε ότι θα μεγαλώσουμε κι άλλο. Απ’ όταν  ανέλαβε ο Άντρος Καρπατάκης έχει κάνει μια αξιοθαύμαστη πορεία. Έχτισε γήπεδο, έφερε οικονομική σταθερότητα και έπεται συνέχεια».
Για το πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα θα έρθει όταν δεν το περιμένουμε. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό είσαι σε λεπτή κλωστή. Τη μια μέρα μπορεί να είσαι πρώτος, την άλλη δεύτερος και την επόμενη τρίτος. Είναι εξαιρετικό που έχουμε τέτοιο πρωτάθλημα. Ο κόσμος το παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον».
Για το αν πιστεύει ότι μπορεί η ΑΕΚ να ανατρέψει τα δεδομένα: «Είχαμε μια καλή παρουσία στο ντέρμπι με τον Άρη. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Ήταν η καλύτερη εμφάνιση μας εδώ και καιρό και θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Η ΑΕΚ έπαιξε 16 ματς παραπάνω από τις υπόλοιπες ομάδες και να μην το ξεχνάμε αυτό».
Γιατί έπεσε η απόδοση της ομάδας; «Δεν βοήθησαν οι μεταγραφές του Ιανουαρίου. Ήταν και η κούραση και οι τραυματισμοί. Όλα αυτά μαζί έφεραν αυτό το αποτέλεσμα».
Για τους επενδυτές και τα όσα ακούστηκαν: «Η Κύπρος δεν είναι κάτι ξεχωριστό. Η Κύπρος δεν είναι το νέο φρούτο που έρχονται επενδυτές. Σίγουρα σαν μικρός τόπος που είμαστε, πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στο ποιοι επενδυτές έρχονται αλλά όπως είπα και πριν δεν είναι κάτι καινούργιο».
Για τα όσα αρνητικά λέχθηκαν κατά καιρούς για τον κ. Καραπατάκη: «Ο κ. Καραπατάκης θέλει πολύ ένα πρωτάθλημα. Όταν κατακτήσαμε με τον Πεζοπορικό το πρωτάθλημα του εύχομαι να το κατακτήσει και να ζήσει και αυτός το αίσθημα γιατί του αξίζει».
Για την καλαθοσφαιρική ΑΕΚ: «Έχουμε δρόμο ακόμα. Δεν θεωρώ ότι είμαστε το φαβορί. Ο Κεραυνός έχει τη δυνατότητα να κάνει το μπρέικ στη Λάρνακα όπως κάναμε και εμείς στη Λευκωσία. Το ευχάριστο είναι πως με τον Κεραυνό ουδέποτε είχαμε παρατράγουδο και όσα παιχνίδια θα γίνουν θα είναι πολύ καλά. Εύχομαι ο κόσμος να δει ένα ωραίο πρωτάθλημα».