Τα πήρε όλα η Πάφος FC. Η ομάδα κάτω των 19 μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πανηγύρισε και το Κύπελλο σε έναν μεγάλο τελικό κόντρα στην ΑΕΚ.
Έγινε ματσάρα στην Περιστερώνα, με την Πάφος FC να επικρατεί 3-2 στην ημίωρη παράταση μετά το 2-2 της κανονικής διάρκειας.

ΑΕΚ: Στυλιανίδης, Λαός (112′ Ιωάννου), Χριστάκη (Ε. Ανδρέου), Κωνσταντή, Μαυρή (60′ Τζιωρτζής), Πέρεζ, Παττίχης, Καψής, Γκονζάλες, Χ.Ανδρέου
Στον πάγκο: Σταυρινού, Παπακωνσταντίνου, Μάγειρου, Αντωνίου, Παυλή, Τζιωρτζής, Ασπρής, Ε.Ανδρέου, Ιωαννίδης, Γεωργίου, Ιωάννου, Παπασάββα

ΠΑΦΟΣ FC: Βάκιουλικ, Μορέιρα, Χ.Γεωργίου, Παπαστυλιανού, Ν.Γεωργίου, Μπάλντριχ, Νταλίνια (46′ Κολώτας) (110′ Κοέλιο), Λουρέιρο (76′ Λέτσες), Μασάδο, Μπάντς, Κωνσταντίνου
Στον πάγκο: Παπαγεωργίου, Πέτρου, Γκόμες, Κόκκινος, Κοέλιο Λέτσες, Κολώτας, Χαραλάμπους, Ιωάννου, Κοτόβ

Διαιτητής ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΕΧΡΑΝΥ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΓΙΩΡΓΟΣ-Π ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΕΜΕΝΙΩΤΗΣ
Τέταρτος Διαιτητής: ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΜΠΑΛΑΣ
Παρατηρητής ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ LIVE ΤΟΥ BALLA.COM.CY:

Έναρξη αγώνα.
1′
Πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι για την ΑΕΚ, το διαγώνιο σουτ του Πέρεζ έφυγε έξω.
3′ Ευκαιρία για την Πάφος FC. Ο Μασάδο έπιασε το σουτ εντός περιοχής αλλά η μπάλα σταμάτησε σε σώματα αμυντικών της ΑΕΚ.
6′ Λάθος του Καψή, από κοντά ο Παπαστυλιανού έστειλε την μπάλα έξω.
26′ Απειλεί η ΑΕΚ. Ωραία κίνηση από τον Πέρεζ, έκανε το σουτ αλλά ο Βάκιουλικ ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε την μπάλα.
35′ Καλή προσπάθεια για την ΑΕΚ. Ο Λαός έκανε το γύρισμα από δεξιά αλλά η μπάλα πήγε κατευθείαν στον τερματοφύλακα Βάκιουλικ.
39′ Μεγάλη ευκαιρία για την Πάφος FC. Ο Μπαντς έπιασε το σουτ αλλά ο Στυλιανίδης πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση.
ΤΕΛΟΣ Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46′
Αναγκαστική αλλαγή για την Πάφος FC. Στην θέση του Νταλίνια πέρασε ο Κολώτας.
52′ ΓΚΟΛ. 0-1. Ανοίγει το σκορ η Πάφος FC. Λάθος του Μαυρή, έκλεψε ο Λουρέιρο, έδωσε στον Παπαστυλιανού ο οποίος με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

59′ ΓΚΟΛ. 0-2. Πετυχαίνει δεύτερο γκολ η Πάφος FC με τον Λουρέιρο. Πήρε την μπάλα αρκετά εκτός περιοχής, εξαπέλυσε έναν κεραυνό, έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα.


60′
Δίνει πέναλτι ο διαιτητής για την ΑΕΚ για χέρι του Μπαντς, διαφώνησε το VAR, ο ρεφ πήγε το είδε ξανά και πήρε πίσω την απόφαση του.
69′ ΓΚΟΛ. 1-2. Μειώνει η ΑΕΚ με τον Κωνσταντή μετά από ασίστ του Τζιωρτζή.

71′ ΓΚΟΛ. 2-2. Ισοφαρίζει η ΑΕΚ. Ο Πέρεζ μπήκε δυνατά στην φάση στην περιοχή της Πάφος FC, η μπάλα έφτασε στον Ανδρέου ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΙΩΡΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.

ΕΝΑΡΞΗ ΗΜΙΩΡΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ
92′
Πετυχαίνει γκολ η ΑΕΚ με τον Πέρεζ αλλά ακυρώνεται καθώς στο ξεκίνημα της φάσης ήταν σε θέση οφσάιντ ο Κωνσταντίνου.
94′ ΓΚΟΛ. 2-3. Παίρνει εκ νέου προβάδισμα η Πάφος FC με τον Μασάδο.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ