Έρχονται εξελίξεις στη Νέα Σαλαμίνα. Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα «ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ» για όλα τα νεότερα σε σχέση με τα διοικητικά, με ένα παλιό γνώριμο τον Γιώργο Κωνσταντίνου, να επιστρέφει και αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου!

«Η χθεσινή μέρα στην οικογένεια του Σωματείου μας, της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, έφερε και τα χαρμόσυνα νέα. Οι διαβουλεύσεις μεταξύ των διοικητικών παραγόντων έφεραν θετικό αποτέλεσμα όσον αφορά τον καταρτισμό ισχυρού συνδυασμού για την εκλογική Συνέλευση της προσεχούς Δευτέρας.
Τα υφιστάμενα πετυχημένα μέλη της διοίκησης παραμένουν στη θέση τους, ενώ στη θέση του Προέδρου θα είναι ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε διατελέσει μέχρι πρόσφατα Γενικός έφορος ποδοσφαίρου με σημαντικό έργο και προσφορά. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι ένας σοβαρός άνθρωπος με εμπειρία και γνώση στον κυπριακό ποδοσφαιρικό χώρο, ενώ χαίρει γενικότερης εκτίμησης στην κυπριακή κοινωνία.
Είμαστε σίγουροι ότι ο Γιώργος Κωνσταντίνου μαζί με τους αξιόλογους συνεργάτες του και με τη στήριξη σημαντικών εξωδιοικητικών παραγόντων, θα βοηθήσουν τη Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου σε μια νέα εποχή. Η θέληση για δουλειά είναι ευδιάκριτη από όλους. Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε τη στήριξη μας και ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία».