Στον Super Sport fm 104.0 μίλησε ο Χάρης Μαυρίας ο οποίος αποχώρησε από τον Απόλλωνα.

Για την απόδοση του, και το γεγονός ότι δίνει τα πάντα: «Αυτός είναι ο σκοπός μου, να δίνω τα πάντα. Είμαι τυχερός που πέρασα από την Ομόνοια και τον Απόλλωνα. Θέλω να πω «ευχαριστώ» και στις δύο ομάδες, αλλά και στον κόσμο, ένιωσα σπουδαία στήριξη από όλους».

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στον Απόλλωνα: «Σίγουρα θέλαμε μία διάκριση μετά τη σεζόν που πήραμε το πρωτάθλημα. Η συνέχεια δεν ήταν αυτή που θέλαμε να έχουμε ως ομάδα, εμείς οι ποδοσφαιριστές καταλαβαίνουμε ότι δεν αποδώσαμε όσο καλά έπρεπε φορώντας αυτή τη φανέλα. Η ομάδα του Απόλλωνα πρέπει να πρωταγωνιστεί, οπότε θεωρητικά είναι μία αποτυχημένη σεζόν».

Για τις αλλαγές προπονητών στον Απόλλωνα: «Είναι δύσκολο να αλλάζεις τρεις προπονητές σε μία σεζόν, όμως δεν πρέπει να βγάζουμε τον εαυτό μας απ΄ έξω, είχαμε μέτρια απόδοση. Η σταθερότητα είναι σπουδαία, όμως ο καθένας έχει τις ευθύνες του».

Για το επόμενο βήμα: «Θα μπορούσα να πω ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Δεν έχω κλείσει κάπου, περιμένω να επεξεργαστώ τις επιλογές μου. Δεν ξέρω εάν θα είναι Ελλάδα ή Κύπρο».

Θα μπορούσες να μείνεις στον Απόλλωνα και να προσφέρεις; Ποια είναι η άποψη σου; «Εντάξει, θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω πολλά. Τα 4.5 χρόνια που βρίσκομαι εδώ στην Κύπρο δίνω τα πάντα, έχω δύο πρωταθλήματα και θα μπορούσα να έχω άλλο ένα, εάν δεν υπήρχε η διακοπή λόγω του Covid. Μου αρέσει να είμαι μέλος ομάδας που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο».

Για το πρόγραμμα και τις υπόχρεώσεις με τον Απόλλωνα που ολοκληρώθηκαν: «Η ομάδα του Απόλλωνα ήταν πάνω απ΄ όλα για μένα. Χαίρομαι που έβαλα ένα λιθαράκι για την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος μετά από 16 χρόνια. Όσον αφορά το… βαρύ πρόγραμμα, ο Κρέσπο του ΑΠΟΕΛ έχει δίκιο. Θα μπορούσε να έχει τελειώσει λίγο νωρίτερα το πρωτάθλημα. Είχαμε όμως αρκετές ανάσες στα «play-offs». Θα μπορούσε να έχει τελειώσει λίγο νωρίτερα για να έχουμε μερικές μέρες άδεια παραπάνω. Η ΑΕΚ για παράδειγμα, ξεκινά μέσα Ιουνίου την προετοιμασία. Οι παίκτες έχουν 10 μέρες ξεκούρασης, είναι κρίμα για όλους».

Θα ταξιδέψει για Ελλάδα; «Ναι, θα πάω στη Ζάκυνθο και στην Κρήτη, εκεί όπου είναι η γυναίκα μου, η ξεκούραση είναι απαραίτητη».

Για το ποδόσφαιρο και τις δυσκολίες ενός αθλητή: «Είναι δύσκολο όταν βρίσκεσαι μακριά από την οικογένεια σου. Είναι χαρά μας να παίζουμε ποδόσφαιρο, όμως υπάρχουν αρκετά ζητήματα που μας απασχολούν. Δεν είναι εύκολο να σου λείπουν οι άνθρωποι σου. Από την άλλη, δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο».