Άλλο ένα ματς μακριά από το «σπίτι» της, άλλο ένα κακό αποτέλεσμα. Και αυτή τη φορά της κάνει κακό γιατί αφήνει τα πάντα ανοιχτά για την 4άδα. Η Γιουνάιτεντ αδυνατεί να πάρει τους βαθμούς που θα ήθελε στα εκτός έδρας παιχνίδια και έχει μόλις μια νίκη κόντρα στις ομάδες που φτάνουν μέχρι και την 12η θέση της βαθμολογίας φέτος!
Οι «κόκκινοι διάβολοι» με πολύ ανόητη κίνηση του Λουκ Σο ν’ απλώσει το χέρι στην περιοχή για διώξει πονηρά την μπάλα από τα καρέ του Ντε Χέα στις καθυστερήσεις της εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπράιτον, ηττήθηκαν 1-0 από τους «γλάρους».
Ο ΜακΆλιστερ ανέλαβε την εκτέλεση από την άσπρη βούλα και τη στιγμή που οι φήμες για την μετακίνησή του στην Λίβερπουλ έχουν «φουντώσει», προκάλεσε ζημιά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η ομάδα του Τεν Χαγκ ναι μεν κρατάει την τύχη της στα χέρια της αναφορικά με την 4άδα της Πρέμιερ και την συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, έχει κάκιστη επίδοση στις εξορμήσεις της. Είναι χαρακτηριστικό πως μετράει 7 ήττες και 1 ισοπαλία σε 8 παιχνίδια στις έδρες των υπόλοιπων ομάδων που απαρτίζουν την πρώτη 9άδα της Πρέμιερ Λιγκ. Αν το πάμε λίγο παραπέρα, καταγράφεται μόλις μια νίκη σε εκτός έδρας ματς κόντρα στους συλλόγους που φτάνουν μέχρι και την 12η θέση της κατάταξης!