Βρίσκοντας στόχο στο δεύτερο ημίχρονο η Σεβίλλη επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 3-0 στην έδρα της Βαγιαδολίδ την οποία έβαλε ξανά σε περιπέτειες τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της La Liga. Oι Ανδαλουσιάνοι πλέον βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς και παρέμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της 7ης θέσης που οδηγεί στο Conference League. Από την άλλη μεριά η Βαγιαδολίδ, θα ζοριστεί αφού είναι 17η με 35 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Χετάφε.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 40′ με τον Πλάτα να εξαπολύει ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Η Σεβίλλη μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί με την άψογη κεφαλιά του Μιρ έπειτα από τη σέντρα του Μοντιέλ. Μάλιστα ο Ισπανός φορ εννέα λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να πετύχει το δεύτερο του γκολ στο ματς και έκτο στη σεζόν όμως το τέρμα του ακυρώθηκε καθώς στην αρχή της φάσης έκανε φάουλ.
Για να σφραγίσει τη νίκη η Σεβίλλη χρειάστηκε να φτάσει στο 80ο λεπτό. Θαυμάσια ενέργεια του Πάπου Γκόμες που βρήκε τον Γκούντελι με κάθετη πάσα με τον Σέρβο να κάνει με όμορφη λόμπα το 2-0.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Κορόνα με φανταστικό γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 για τη Σεβίλλη.