Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης.

-Για τη συμφωνία εταιρείας-σωματείου: «Υπάρχει μία προφορική συμφωνία. Τώρα θα πρέπει να μπορέσουμε να την παρουσιάσουμε στη συνέλευση για να ολοκληρωθεί. Είπα πολλές φορές πως το να κάνουμε πολλές δηλώσεις και να ρίχνει ο ένας το φταίξιμο του άλλου, δεν θα βοηθούσε. Ακόμη κι αν υπήρχαν κάποιες διαφωνίες. Βάλαμε κάτω ένα περίγραμμα των κύριων θέσεων που καταλήξαμε στη συμφωνία. Θα παρουσιαστεί στο δ.σ του σωματείου για να εγκριθεί και μετά όπως είπα, στη γενική συνέλευση. Επειδή θα είναι και εκλογική η συνέλευση, θα πρέπει να ειδοποιήσουμε τα μέλη 15 μέρες νωρίτερα για να εξηγήσουμε στον κόσμο τη συμφωνία το συντομότερο δυνατόν. Να μην παρατείνουμε την αγωνία του».

-Αν υπάρχει περίπτωση να μην περάσει από τη συνέλευση: «Υπολογίζω ότι θα εγκριθεί. Έχει όρους που είναι προς το συμφέρον του σωματείου και δίνει την ευχέρεια στον κ.Παπασταύρου να ολοκληρώσει το όραμά του, να επενδύσει στην Ομόνοια και να ζήσουμε μεγαλύτερες επιτυχίες».

-Τι περιλαμβάνει η συμφωνία: «Θα έχουμε έναν συνεταιρισμό. Θα είναι συμμέτοχοι και οι δύο σε έναν οργανισμό που είναι το ποδόσφαιρο. Δεν κάναμε τη συμφωνία γιατί μας έδωσε περισσότερα χρήματα. Να κάνουμε υπομονή και θα το αναλύσει κι ο ίδιος».

-Αν ο κ.Παπασταύρου έχει τον ίδιο ενθουσιασμό: «Βεβαίως. Είδαμε και την αντίδρασή του στην κατάκτηση του κυπέλλου. Δεν βλέπω το λόγο να μην έχει ενθουσιασμό. Γιατί εξάλλου να συζητά για νέα συμφωνία εάν δεν είχε ενθουσιασμό».

-Τι πρέπει να γίνει για να επιστρέψει στην 1η θέση: «Ότι έκανε όταν πήρε το πρωτάθλημα. Δεν θα χωθούν τα προβλήματα κάτω από το χαλί επειδή πήραμε το κύπελλο».

-Αν θα διεκδικήσει επανεκλογή: «Ναι, θα διεκδικήσω».