Στον Αντόνιο Κορδόν έχουν καταλήξει στον Ολυμπιακό για τη θέση του τεχνικού διευθυντή ο οποίος αναμένεται να απαντήσει εντός εβδομάδας ενώ η περίπτωση του Σεργκέι Ρεμπρόφ, φαίνεται να μη προχωρά αφού ο Ουκρανός είναι κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Αντόνιο Κορδόν φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός, για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στους Πειραιώτες. Ο Ισπανός βρέθηκε στη χώρα μας και συνομίλησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού τους οποίους αναμένεται να ενημερώσει εντός της εβδομάδας για την απόφασή του. Αποτελεί άνθρωπο με μεγάλη εμπειρία στο χώρο μιας και έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής κατά κύριο λόγο στη Βιγιαρεάλ, στην οποία έμεινε για 17 ολόκληρα χρόνια ενώ μετά είχε κάποια μικρά περάσματα από Μονακό και Εκουαδόρ. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Μπέτις στην οποία έμεινε σχεδόν μία τριετία και αποχώρησε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Κοντά στην Εθνική Ουκρανίας ο Ρεμπρόφ, ψηλά στη λίστα ο Φαριόλι

Όσον αφορά τη θέση του προπονητή, αναμένεται να έχουμε και εκεί εξελίξεις. Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, ο οποίος φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους», είναι πολύ πιθανό να καταλήξει στην εθνική Ουκρανίας. Σε ότι έχει να κάνει με τον Φραντσέσκο Φαριόλι, στο λιμάνι υπάρχει πολύ θετική εικόνα για τον νεαρό τεχνικό της Αλάνιασπορ και αποτελεί αν μη τι άλλο, μία «ψαγμένη» επιλογή για την άκρη του πάγκου. Εξελίξεις αναμένονται -και για αυτό το θέμα- εντός της εβδομάδας.