Ανάρτηση από τον Υπεύθυνο Αθλητικού τμήματος της Cablenet, Ανδρέα Παρασκευά, για την εκδήλωση των ποδοσφαιρικών βραβείων του ΠΑΣΠ που έγινε σε συνεργασία με την Cablenet.

Αναλυτικά:

Βραβεία ΠΑΣΠ 2023. Μια λαμπερή βραδιά… αποκλειστικά για τους μεγάλους πρωταγωνιστές των γηπέδων. Μια βραδιά αφιερωμένη σε όλους αυτούς που τους τελευταίους μήνες μέτρησαν αμέτρητες ώρες σκληρής δουλειάς στις προπονήσεις και στους επίσημους αγώνες για να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους των ομάδων τους και τους προσωπικούς τους.

Το βράδυ της Πέμπτης, μία βδομάδα πριν την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής χρονιάς…. Η εταιρεία μας, η Cablenet και τα αθλητικά κανάλια Cablenet Sports CablenetSports σε συνεργασία με τον ΠΑΣΠ βράβευσαν τους κορυφαίους. Αυτούς που ξεχώρισαν σε αυτό τον μαραθώνιο των 36 και πλέον αγωνιστικών.

Αμέτρητες ώρες δουλειάς, δεκάδες συναντήσεις, περισσότερα από 70 ενεργά άτομα συνεργάστηκαν αρμονικά, θυσίασαν αμέτρητες ώρες ακόμα και από τον ελεύθερο τους χρόνο για να φέρουν εις πέρας αυτό το μεγάλο Event.

Ένα event το οποίο φέρει την σφραγίδα της @cablenet_cyprus και του ΠΑΣΠ τόσο από πλευράς Οργάνωσης όσο και από πλευράς της Παραγωγής.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την άψογη οργάνωση και το τέλειο αποτέλεσμα!