Ο Παναγιώτης Ζαχαρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για την κατάκτηση του κυπέλλου με την Ομόνοια, ενώ στάθηκε και στον Φώτη Παπουλή.
Τι είπε:
Για τον τελικό: «Η κατάκτηση του τροπαίου ήταν μονόδρομος για εμάς. Θέλαμε να δώσουμε χαρά και σε εμάς, και στους οπαδούς μας και στις οικογένειες μας. Πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν να αγωνιστούμε του χρόνου στην Ευρώπη. Είχαμε και οι δύο ομάδες άγχος στην αρχή του αγώνα και γι’ αυτό δεν αποδώσαμε όπως έπρεπε. Στη συνέχεια ήμασταν άνετοι και παίξαμε ωραία, όπως μπορούσαμε. Έτρεμαν τα πόδια μας μήπως και χαθεί αυτό το τρόπαιο και καταστρέψουμε ότι κτίσαμε. Το ματς ήταν στα πόδια μας. Μπορούσαμε να το διεκδικήσουμε. Είδαμε την ΑΕΛ να κουράζεται προς το τέλος. Βοήθησαν οι αλλαγές του Παπουλή και του Μπέζους. Ο κόουτς μας ενθάρρυνε από την αρχή. Μας έδινε δύναμη, ότι είχε και δεν είχε»!
Για τον Σωφρόνη Αυγουστή: «Μας βοήθησε πολύ η αλλαγή του προπονητή. Φάνηκε και στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Δώσαμε περισσότερη βαρύτητα στο κύπελλο. Η αλλαγή προπονητή μας άλλαξε προς το καλό».
Τι έγινε στο γκολ του Καρίμ; «Πανικός. Είχαμε κυριολεκτικά εκραγεί όλοι από τον πάγκο. Νομίζαμε ότι θα πήγαινε παράταση το ματς αλλά ευτυχώς ήρθε το γκολ του Καρίμ και πανηγυρίσαμε τον τίτλο για δεύτερη σεζόν».
Για τα συναισθήματα του πέρσι και φέτος: «Πέρσι δεν αγωνίστηκα. Φέτος ήμουν βασικός και γι’ αυτό ήταν πιο έντονα τα συναισθήματα. Το έζησα και το ένιωσα παραπάνω. Μπορεί φέτος να το αισθάνθηκα περισσότερο, παρόλα αυτά, δεν παύει να είμαι κυπελλούχος δύο σερί χρονιές». 
Για τον Φώτη Παπουλή: «Για εμένα ο Φώτης είναι είδωλο. Προσπαθώ να μου πει τα μυστικά του αλλά θα του τα βγάλω σιγά-σιγά. Μας δίνει ώθηση. Είναι ένας ηγέτης μέσα στο γήπεδο. Θα σου δώσει συμβουλές. Θα ήθελα να κάνω την καριέρα του. Πραγματικά είναι ένας άνθρωπος που κάθε παίκτης θα ήθελε δίπλα του».
Αν παραμένει στην Ομόνοια: «Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο και συνεχίζω στην Ομόνοια».