Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν στο φινάλε της σεζόν από τη Μίλαν, αποχωρώντας από τον σύλλογο μετά από μια διετία όπου κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ιταλίας.
Ο Σουηδός την ίδια ώρα, τραυματίστηκε στο ζέσταμα στο περασμένο ματς με τη Λέτσε, θα προλάβει να παίξει εκ νέου ως το φινάλε του πρωταθλήματος, αλλά το να ανανεώσει αυτή τη στιγμή μοιάζει ως ένα δύσκολο σενάριο.
Οι «ροσονέρι» έχουν δουλέψει εδώ και αρκετό καιρό για τον αντικαταστάτη του. Ο Πάολο Μαλντίνι τον είχε βρει και πλέον τον έχει υπογράψει, αφού σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα ο Μάρκο Αρναούτοβιτς πρέπει να λογίζεται ποδοσφαιριστής της Μίλαν.
Ο Αυστριακός φορ αποχωρεί από την Μπολόνια στο τέλος της σεζόν και φέρεται να έχει υπογράψει ήδη το επόμενο αλλά με τους «ροσονέρι», με τις δύο ομάδες να τα έχουν βρει με ένα ποσό χαμηλότερο των 10 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιό του φαίνεται πως θα έχει διάρκεια δύο ετών και παρέα με τον Ζιρού θα αποτελέσουν το δίδυμο στην επίθεση των Μιλανέζων για τα επόμενα χρόνια.
Ο 34χρονος στράικερ αγωνίζεται την τελευταία διετία στην Μπολόνια, ενώ νωρίτερα είχε περάσει από Σανγκάι Πορτ, Γουέστ Χαμ, Στόουκ, Βέρντερ Βρέμης, Τβέντε, Ίντερ, Φλοριντσντόρφερ και Αούστρια Βιέννης. Κορυφαία σεζόν στην καριέρα του η περσινή, μετρώντας 14 γκολ σε 33 ματς με την Μπολόνια στη Serie A. Είναι επίσης 106 φορές διεθνής, μετρώντας 34 γκολ.