Δεδομένη θεωρούν την έλευση του διεθνή Σέρβου μπακ, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, στον Παναθηναϊκό Πολωνοί δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Λέγκιας.

Η είδηση της συμφωνίας της Λέγκιας Βαρσοβίας με τον 27χρονο αριστερό μπακ χαφ Πάτρικ Κουν έχει άμεση σχέση με τον Παναθηναϊκό. Πως γίνεται αυτό; Έπειδη η Λέγκια βρήκε στο πρόσωπο του Κουν που αγωνίζεται στην Ρακόβ τον αντικαταστάτη του Φίλιπ Μλαντένοβιτς που οδεύει προς τον Παναθηναϊκό.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας “meczyki.pl” η οποία είναι και η ιστοσελίδα που είχε αποκαλύψει στις αρχές Μαρτίου το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον διεθνή Σέρβο αριστερό μπακ.

Το συμβόλαιο του Μλαντένοβιτς με τη Λέγκια ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και ο διεθνής Σέρβος μπακ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, ενώ φέτος κάνει εξαιρετική σεζόν και ήδη έχει πετύχει έξι γκολ και έχει μοιράσει έξι ασίστ σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Μλαντένοβιτς είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σερβίας και είχε συμμετοχή στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ. Στη Λέγκια παίζει τα τελευταία δύο χρόνια ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Λέχια Γκντανσκ, Μπάτε Μπορίσοφ, Ερυθρού Αστέρα, Κολωνίας και Σταντάρ Λιέγης.

Στο παρελθόν το όνομα του έχει παίξει και για άλλες ελληνικές ομάδες όπως η ΑΕΚ ενώ το 2020 είχε απασχολήσει και τότε τους πράσινους χωρίς όμως να υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις. Ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει στα αριστερά τον Χουάνκαρ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και τον Πούχατς που παίζει ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι και κανείς ακόμα δεν ξέρει τι θα συμβεί με τον Γκάνεα που αποκτήθηκε πέρυσι.

Ο Ρουμάνος είναι τραυματίας με τον κορονοϊό να του έχει προκαλέσει κάποιες επιπλοκές και στο τριφύλλι περιμένουν τις νέες εξετάσεις που θα κάνει ο Γκάνεα ώστε να είναι σε θέση να γνωρίζουν πότε θα μπορέσει να είναι διαθέσιμος ξανά για να επανέλθει στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.