Ο Ηλίας Χαραλάμπους παραχώρησε συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα της Στεάουα Βουκουρεστίου με την Sepsi OSK, την Δευτέρα. Έκανε αναφορά και γενικότερα για την πρόσληψη του στην τεχνική ηγεσία της Ρουμανικής ομάδας. Μαζί του ήταν ο γενικό διευθυντής του συλλόγου Μιχάι Στόικα!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σας γνωρίζω και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια μακρά και καλή συνεργασία κατά τη διάρκεια της σεζόν. Σας ευχαριστώ που με καλωσορίσατε στη Ρουμανία. Είμαι χαρούμενος που γίνομαι μέλος αυτού του μεγάλου συλλόγου. Γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία του συλλόγου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Τζίτζι και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου που με επέλεξαν γι’ αυτό τον ιδιαίτερο ρόλο ως προπονητής», ανέφερε αρχικά ενώ για τους στόχους της ομάδας είπε: «Γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία του συλλόγου και γνωρίζω τη Ρουμανία, γιατί έχω παίξει εδώ. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι θα δώσω τα πάντα μέχρι το τέλος της σεζόν, για να πετύχουμε τους στόχους μας και μαζί με το επιτελείο και τους παίκτες θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το καλύτερο για αυτόν τον σύλλογο».
Για τη συνεργασία του με τον Τζίτζι Μπεκάλι: «Το συζήτησα με τον σύλλογο από την πρώτη φορά. Είπα ότι από τη στιγμή που αναλαμβάνω την ομάδα, πρέπει να έχω την ευθύνη και να παίρνω τις αποφάσεις. Αν δεν γινόταν αυτό, δεν θα ήμουν εδώ. Θέλω να είναι ξεκάθαρο! Θέλω να μιλήσω μόνο για το ποδόσφαιρο. Είμαι από την Κύπρο, η νοοτροπία είναι η ίδια. Υπάρχουν πολλά παρόμοια πράγματα».