Ξανά υπό συζήτηση ( μεταξύ φιλάθλων περισσότερο της Ομόνοιας) το κεφάλαιο συμφωνίας Σωματείου και Εταιρείας.
Ο απόηχος πριν από λίγες βδομάδες, ήθελε τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει (τουλάχιστον προφορικά) και με την επίσκεψη Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο, θα γινόταν συνάντηση με το σωματείο για τις απαραίτητες υπογραφές.
Πρόσφατα όμως, έγινε λόγος ότι δεν προέκυψε οριστική συμφωνία, αλλά εκφράστηκε η πεποίθηση ότι θα συμφωνήσουν σε κάποιες λεπτομέρειες και δεν τίθεται κανένα θέμα να δημιουργηθεί αδιέξοδο
.
Εσχάτως όμως, λέγεται ότι υπάρχει στασιμότητά και δεν έχει προχωρήσει κάτι, ώστε να θεωρείται σίγουρη η συμφωνία.
Οι δικές μας πληροφορίες, με αφορμή τα πιο πάνω σενάρια, λένε ότι μόνο με την εδώ παρουσία του κυρίου Παπασταύρου, θα ξεκαθαρίσει ο «γρίφος».
Ο πρόεδρος της εταιρείας όμως, δεν ξεκαθάρισε κατά πόσο θα είναι παρών στη ρεβάνς κυπέλλου με την Πάφος FC στις 26 Απριλίου εν μέσω πληροφοριών ότι πήγε στην Αμερική για να τον συναντήσει ο αναπληρωτής πρόεδρος Δημήτρης Γρηγόρη τον οποίο ενδεχομένως να εξουσιοδοτήσει για να διαπραγματευθεί με το σωματείο, αν τελικά ο ίδιος δεν έρθει στην Κύπρο.
Κύκλοι του σωματείου, εκφράζουν πάντως συγκρατημένη αισιοδοξία, ότι όλα θα πάνε καλά, εν αναμονή βεβαίως, της οριστικής τοποθέτησης του προέδρου της εταιρείας.
Ο διοικητικός ηγέτης της εταιρείας, εκτός από τη συμφωνία με το σωματείο, καλείται να ξεκαθαρίσει και το σίριαλ τεχνικού διευθυντή που αναμενόταν να οριστικοποιηθεί το Φεβρουάριο, αλλά ακόμα, είναι σε εκκρεμότητα. Εν μέσω μέσω πληροφοριών μάλιστα, ότι ενδεχομένως να ναυαγήσει η περίπτωση του Μάρκο Πετσαϊουόλι.