Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
Αναλυτικά:
Για το ότι δυσκολεύονται να βρουν κίνητρα οι παίκτες και το β’ γκρουπ: «Όταν αγωνίζεσαι στην Ανόρθωση οφείλεις να βρίσκεις τα κίνητρα και να δίνεις το 100% για οτιδήποτε διεκδικείς για τη φανέλα που φοράς. Δεν είναι αυτή η εικόνα που θέλουμε και πρέπει αυτό το πράγμα να διαφοροποιηθεί από την Κυριακή στο Παραλίμνι. Να πεις κανείς ότι είναι ευχάριστη αυτή η διαδικασία με 14 αγωνιστικές, όταν έχουν πάρει το δρόμο τους τα πράγματα, θα πει ψέματα. Όταν ήταν 6άδα αντί 8άδα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».
Για τον Χρυσοστόμου: «Θέλαμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να πάρουν το χειροκρότημα που αξίζουν. Ο Χρυσοστόμου τώρα αρχίζει την καριέρα του. Χρειάζεται να μείνει συγκεντρωμένος με το κεφάλι κάτω και θα ακολουθήσουν κι άλλες ευκαιρίες».
Για τον Λόρια και Κευρανό: «Είναι υπό αξιολόγηση καθημερινά. Θα δούμε πότε θα επιστρέψουν. Δεν νομίζω να αργήσουν ιδιαίτερα, αλλά, είναι η θέση τέτοια που χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο από τους άλλους ποδοσφαιριστές».
Για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς
: «Υπεγράφη το μνημόνιο συναντίληψης το οποίο είναι και δεσμευτικό. Είναι η αρχή του δρόμου για να μπορέσει η ομάδα να είναι ξανά πρωταγωνίστρια και για την εξεύρεση οικονομικών πόρων για την ομαλή λειτουργία. Ανέλαβε η διοίκηση αυτή τη διαδικασία που δεν ξεκινά σήμερα αλλά εδώ και αρκετές εβδομάδες έχουν γίνει συναντήσεις-επαφές. Ο πρόεδρος έχει αναλάβει προσωπικά τις επαφές από άτομα που θέλουν να βοηθήσουν και να επενδύσουν. Το πόσα είναι τα άτομα δεν μπορεί να το ξέρει κάποιος. Έχει πάρει κάποιες θετικές απαντήσεις και είναι σε καλό δρόμο οι συζητήσεις. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, τότε στη Γ.Σ θα ανακοινωθούν όλα στους μετόχους. Η διοίκηση Ανδρέα Σάντη θα παραμείνει αλλά αυτοί που θα βάλουν τα λεφτά τους τότε θα έχουν και λόγο στις αποφάσεις».