Ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου Καραβίδας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0, ήταν έντονος και έκανε… επίθεση σε αυτούς που κάνουν λόγο για παρωδία του β’ γκρουπ.

«Είμαστε ικανοποιημένοι, χαρούμενοι και το είχαμε προβλέψει. Μετά Χριστόν προφήτες δεν είμαστε. Εμείς είπαμε ότι δεν θα πάμε στην β’ κατηγορία βασιζόμενοι στην ποιότητα της ομάδας μας» είπε αρχικά και στην συνέχεια εξέφρασε την απογοήτευση του για κάποιες τοποθετήσεις.

«Είμαστε πληγωμένοι από τοποθετήσεις συναδέλφων σας  και παραγόντων που κάνουν λόγο για παρωδία του β’ γκρουπ. Να τους πούμε συγνώμη και ότι του χρόνου θα χάνουμε δύο ματς και θα κερδίζουμε ένα για να ικανοποιούμε αυτούς τους φάκτορες. Πείτε μας σε ποια χώρα του κόσμου δεν υπάρχουν αδιάφορες ομάδες; Η ΑΕΛ ήταν αδιάφορη; Ο Ακρίτας ήταν αδιάφορος; Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη μανία να γίνουν 12 οι ομάδες. Δεν είναι οι αρμόδιοι να κρίνουν γιατί δεν καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο».

Έχει χάσει το ενδιαφέρον του, δεν το παραδέχεστε;  «Έτυχε φέτος. Αν είχε ακόμα μια νίκη η ΕΝΠ και ο Ολυμπιακός θα πηγαίναμε μέχρι τέλους. Να το κάμουμε με πέντε ομάδες και να πέφτουν οι τέσσερις για να είναι όλοι happy. Αν έχανε η Ανόρθωση στο παιχνίδι που έγινε σφαγή της Δόξας,  θα μπλεκόταν και αυτή σε περιπέτειες. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να βάζετε την θέση σας στην θέση των παραγόντων».

Θεωρείτε ότι είναι ικανοποιητικός ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος; «Είναι ικανοποιητικός και έτυχε φέτος να είναι έτσι. Εμείς ακόμα τρέμουμε και θεωρούμε σαν τελικό το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Τρέχουν οι φάκτορες να πουν ότι δεν είναι καλό το πρωτάθλημα. Εσείς οι δημοσιογράφοι πρέπει να στηρίζεται τις περισσότερες ομάδες. Τι θέλετε; Να μείνετε με την Πάφος FC, τον Άρη, το ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια;. Αποφασίζουν αυτοί που πληρώνουν, αυτοί που ξοδεύουν χρήματα, και ώρες. Όταν θέλουμε εμείς θα αλλάξει το πρωτάθλημα και όχι όταν θέλει ο κάθε δημοσιογράφος. Του χρόνου θα χάνω δύο παιχνίδια και να κερδίζω ένα για να είναι όλοι ευχαριστημένοι και πάλι θα παραμείνει στην κατηγορία η Δόξα»

Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος; «Υπάρχει μια απόφαση για τρία χρόνια το πρωτάθλημα να γίνεται με αυτό τον τρόπο. Αν θα αλλάξει κάτι θα το αποφασίσουμε εμείς που πληρώνουμε και όχι εσείς που πληρώνεστε. Δεν μπορείς εσύ που πληρώνεσαι να κάνεις κριτική σε μένα που πληρώνω. Έτυχε φέτος η Δόξα να έχει καλή ομάδα και να κάνει εφτά σερί νίκες. Συγνώμη δεν θα το ξανακάνουμε».

Τι γίνεται στην Δόξα, ένα εντυπωσιακό σερί: «Η Δόξα είναι μια ομάδα μοντέλο και το παράπονο μου είναι που δεν αντιμετωπίζεται ανάλογα. Είμαστε ευτυχισμένοι που ανήκουμε στην Δόξα. Κάνουμε τα λάθη μας, πληρώνουμε και προχωράμε».

Τον κ. Σακκά θα τον κρατήσετε; «Τα αποτελέσματα κρατάνε τον κάθε προπονητή και θα τον κρατήσουμε και την επόμενη χρονιά. Είναι δύσκολο να χτυπήσεις μια ομάδα τόσο δεμένη. Έχουμε τον κ. Σακκά που επέστρεψε τρεις φορές, είναι εκεί ο κ. Χατζηλούκας που ήταν προπονητής μας και βοηθά, ο κ. Μάριος Κωνσταντίνου αγαπά την Δόξα. Όλοι όσοι περάσουν από την ομάδα αγαπούν την ομάδα και τον πρόεδρο της».

Για τον Σαντίκ: «Ο Σαντίκ αμφισβητήθηκε φέτος και το έλεγα ότι θα έρθει η ώρα του. Είναι ένα κομμάτι της Δόξας και εκεί όπου το σίδερο θα έκαιγε θα ήταν εκεί. Γι’ αυτό τρέξαμε πέρσι και του κάναμε συμβόλαιο τρία χρόνια στα 36 του. Συμβόλαιο έχει και ο Τρούγιτς και ο Ασάντε και άλλοι».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Το Σάββατο είναι ο δικός μας τελικός. Με το έτσι και το θέλω να νικήσουμε στοπ γήπεδο μας, αυτό είπα στα παιδιά. Αν δεν τελειώσει κάτι μαθηματικά όλα είναι ανοικτά. Στόχος είναι να τελειώσει και μαθηματικά η υπόθεση παραμονή και θα καλέσουμε όλο τον κόσμο για μια γιορτή στο σωματείο».