Ο πιο σταθερός παίκτης στο φετινό ΑΠΟΕΛ, είναι αναμφίβολα ο κόσμος του που οδεύει σε νέο ρεκόρ προσέλευσης και εν όψει του ντέρμπι με την Ομόνοια προβλέπεται πολύ μεγάλη προσέλευση που ενδεχομένως να ξεπεράσει τις 12 χιλιάδες.
Οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ θα πάνε (ΞΑΝΑ) στο ΓΣΠ και ελπίζουν ότι αυτή τη φορά θα…πάει και η ομάδα τους για να παίξει την μπάλα που ξέρει και όχι να συνεχίσει το σερί των μέτριων εμφανίσεων που την έχουν φέρει στη 2η θέση και κάνουν πολύ πιο δύσκολο τον στόχο για να γίνει πρωταθλήτρια.
Έχουν ευθύνη προπονητής και παίκτες να ευχαριστήσουν τον κόσμο με την απόδοση και ειδικά με το αποτέλεσμα που επιβάλλεται να είναι η νίκη.
Ενδεχόμενη νέα αναβολή στην επιστροφή στις νίκες, ίσως να σημάνει και το τέλος των πιθανοτήτων για να στεφθεί η ομάδα πρωταθλήτρια.
Ο Μιλόγεβιτς που έφυγε με…σκυφτό κεφάλι στα δύο τελευταία ντέρμπι όταν ηττήθηκε 2-0 και αποκλείστηκε από το κύπελλο και όταν επίσης η Ομόνοια ισοφάρισε 1-1 στο ντέρμπι της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, είναι υποχρεωμένος να βρει τον τρόπο να παρατάξει την καλύτερη 11άδα για να προσθέσει τρεις βαθμούς στην συγκομιδή του.