Από εκεί που ήταν εντελώς ξεγραμμένος ο Απόλλωνας, κατάφερε να ανακτήσει κάποιες ελπίδες και αυτό χάρη στην μεγάλη νίκη στο ΓΣΠ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ.
Για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η αγωνιστική θα πρέπει να έρθει και ένα δώρο από την Πάφος FC προκριμένου η διαφορά από την 3η θέση που οδηγεί κατευθείαν στην Ευρώπη να διατηρηθεί στους πέντε βαθμούς, την στιγμή που θα απομένουν άλλοι 18 διαθέσιμοι.
Αυτό που έκανε ο Απόλλωνας για να επιστρέψει στις επιτυχίες ήταν να παίξει όπως έπρεπε κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, ενώ είχε και την τύχη με το μέρος του.
Ο κόουτς Αντόνε πόνταρε στην ταχύτητα των ποδοσφαιριστών του, έπαιξε με βάση το συγκεκριμένο προσόν και του βγήκε.

Τον βοήθησε και το γκολ με το οποίο προηγήθηκε για να διαχειριστεί ανάλογα το παιχνίδι. Έδωσε χώρο στον αντίπαλο, χτύπησε στην κόντρα και το καθάρισε το ματς.
Βέβαια για να φτάσουμε μέχρι εκεί έπρεπε να ακυρωθούν και δύο γκολ του, ΑΠΟΕΛ, να απωλέσει ο αντίπαλος δύο δοκάρια και άλλες ευκαιρίες… αλλά αυτό δεν θα το θυμάται κανείς.
Στην βαθμολογία προστέθηκαν τρεις βαθμοί στους γαλάζιους και ανάλογα με τα αποτελέσματα της Τρίτης θα διαφανεί αν η ομάδα θα έχει στόχους μέχρι και το φινάλε… ειδικά από το αποτέλεσμα στην Πάφο.
Από κει και πέρα, κάτι που χρίζει ιδιαίτερης αναφοράς το γεγονός ότι ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης επέστρεψε για τα καλά.
Με τον Άρη πήγε στο γήπεδο αλλά για να κάνει το ταξίδι στο ΓΣΠ, να κατέβει στα αποδυτήρια να πανηγυρίσει και να δώσει και πριμ, κάτι σημαίνει.

Χρίστος Χρίστου