Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για τη μεγάλη μάχη της ανόδου στη Β΄ Κατηγορία μίλησε ο προπονητής της ΑΕΖ, Λιάσος Λουκά.

-Για το πρωτάθλημα: «Από την αρχή της σεζόν όλα τα παιχνίδια είναι ανταγωνιστικά, οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Τέσσερεις ομάδες κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Όποια μείνει εκτός θα είναι κρίμα για την προσπάθειά της αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

-Για το εκτός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια 29Μ: «Απέμειναν δύο αγωνιστικές και όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Είναι ένας αγώνας πάρα πολύ δύσκολος. Δεν αλλάζει κάτι για μας, θα προετοιμαστούμε ψυχολογικά αλλά και στην προπόνηση για να πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα πάμε για να νικήσουμε και να εξασφαλίσουμε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Θα έχει ωραία ατμόσφαιρα, ποδοσφαιρική αφού παίρνει πολύ κόσμο η Ομόνοια 29Μ. Θα έχουμε κι εμείς τον κόσμο μας στο γήπεδο, κοντά στους τριακόσιους».

Για το μεγάλο στόχο: «Από την αρχή ο στόχος ήταν η άνοδος. Απέμειναν δύο αγωνιστικές και θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε αυτόν το στόχο».

-Η άποψή του για το ΑΠΟΕΛΑπόλλων: «Το ΑΠΟΕΛ θα έχει τον κόσμο του, ο Απόλλων πρέπει να διαχειριστεί την απογοήτευση από την ήττα της περασμένης βδομάδας. Πιστεύω είναι το τελευταίο του χαρτί για την Ευρώπη. Το ΑΠΟΕΛ νιώθει έντονα την ανάσα του Άρη και της ΑΕΚ. Μπορεί να βάλει πίεση στις ομάδες που παίζουν αύριο. Είναι ένα παιχνίδι που κρίνει πολλά, κυρίως για τον Απόλλωνα αν θα συνεχίσει να έχει ελπίδες για την Ευρώπη και για το ΑΠΟΕΛ αν θα αυξήσει την απόσταση από τις άλλες ομάδες».

-Για τη μάχη του τίτλου: «Θα είναι και οι τρεις εκεί μέχρι το τέλος. Ο Άρης βγάζει την καλύτερη εικόνα τον τελευταίο καιρό αλλά όλα είναι λεπτομέρειες. Θα υπάρξουν άσχημες αποδόσεις κι από τις τρεις, όλες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους».