Το ΑΠΟΕΛ έχασε πέναλτι, είχε δοκάρι αλλά η Πάφος FC πέτυχε το γκολ, επικράτησε 1-0 στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος νέων και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Το γκολ που χάρισε την μεγάλη νίκη στην Πάφος FC το πέτυχε ο Λύανδρος Παπαστυλιανού στο 83ο λεπτό, η ομάδα ανέβηκε στην κορυφή με δύο βαθμούς μπροστά από το ΑΠΟΕΛ και ο τίτλος είναι στα πόδια της.

ΑΠΟΕΛ: Κουπεπίδης, Αμπίζας, Κορομίας, Αναγνώστου, Τσουτσούκη, Βαλιαντής, Χατζηπαναγιώτου, Γιαννακού, Σ. Χαραλάμπους, Τζιαμάς, Γεωργίου.
Στον πάγκο: Αθανασίου, Κυπριανού, Χατζηπαυλής, Χριστοδούλου, Ι. Χαραλάμπους, Χαραλαμπίδης, Ζαπατίνας, Νύσσης, Αβρααμίδης, Χοιρομερίδης, Μικελλίδης, Καττιρτζής, Τούμπας. 

ΠΑΦΟΣ: Βάκιουλικ, Χ.Γεωργίου, Μορέιεα, Παπαστυλιανού, Ν.Γεωργίου, Σοάρες, Μπάλντριχ, Ροβάρις, Μάρκες, Μπανς, Κωνσταντίνου.
Στον πάγκο: Παπαγεωργίου, Γκόμες, Κόκκινος, Κολώτας, Χαραλάμπους, Loureiro.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης ΑΠΟΕΛΠάφος FC Ιωάννης Χριστοδούλου (δεύτερος από αριστερά) μαζί με τους βοηθούς του Παύλο Γεωργίου (αριστερά) και Όμηρο Τζιωρτζή (δεξιά) και τον παρατηρητή Χρίστο Χρίστου (δεύτερος από δεξιά).

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

 ΑνόρθωσηΝέα Σαλαμίνα 1-2
(45+1′ Λάμπρου/51′ Ιβάνοφ, 90+7′ Έντουαρντς)

ΆρηςΑΕΛ 2-0
(41′ Νικολεττίδης, 61′ Μιτσής)

ΕΝΠ-Ακρίτας 6-1
(16′ Στρατής (π.), 24′ Σολωμού, 30′ Σολωμού, 35′ Οικονόμου, 44′ Φλουρής, 49′ Αδάμου/83′ Χαραλάμπους)

Ομόνοια-Αγία Νάπα 3-0
(22′, 51′ Οζλέρ, 74′ Σπύρου)

ΟλυμπιακόςΑΕΚ 2-1 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.