Περιμένει το ματς της χρονιάς, όμως πρώτα έχει μια δύσκολη αποστολή εκτός έδρας. Η Ομόνοια στην «ΑΕΚ Αρένα», ούτε θέλει, ούτε θα κάνει πολλές αλλαγές και ο αγώνας θα είναι μια πρόβα τζενεράλε. Έτσι θα προσεγγιστεί από τους πράσινους. Είναι σημαντικό να πάρει τη νίκη πριν τον «τελικό» με την Πάφος FC γιατί θα είναι ανεβασμένη η ψυχολογία των παικτών και θα πάει με δυναμική στον επαναληπτικό.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Σωφρόνης Αυγουστή μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χάμπου, του Παναγιώτου και του Μπέζους, ενώ εκτός είναι οι Μάθιους και Ψάλτης.
Στα του βασικού σχήματος, ερωτηματικό παραμένει ποιος θα είναι ο αντί-Μάθιους, αλλά και το αν ο 46χρονος κόουτς «ανοίξει τα χαρτιά του», για το ποιος θα πάρει τη θέση του Κούσουλου δίπλα από τον Μπασιρού στη ρεβάνς με την Πάφος FC διότι ο πρώτος είναι τιμωρημένος.
Τα σενάρια για τη μεσαία γραμμή είναι τα εξής: είτε ο Κούσουλος αγωνίζεται ως βασικός στο χώρο του κέντρου, είτε μετατοπίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και ο παρτενέρ του Μπασιρού θα είναι ένας εκ των Χάμπου ή Μιξ.
Για το δεξί άκρο της οπισθοφυλακής, πλην του Κούσουλου, θέση διεκδικούν ο Μίλετιτς και ο Κίτσος.
Μια πιθανή 11άδα αναμένεται να συγκροτηθεί από τους Φαμπάνο, Μίλετιτς (Κίτσος), Γιούστε, Παναγιώτου, Λέζιακς, Μπασιρού, Χάμπος (Μιξ ή Κούσουλος), Λοΐζου, Σράντι, Κακουλλής, Ανσαριφάρντ.

Θράσος Δημητρίου