Η Μπέρνλι του Βενσέντ Κομπανί εξασφάλισε από νωρίς την άνοδο στην Premier League και ο τερματοφύλακας της αγγλικής ομάδας, Αριγιανέτ Μούριτς το γιόρτασε και με το παραπάνω όπως αναφέρει ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας BILD και αναπαράγει στο Νησί η Daily Mail.
Το πάρτι του Κοσοβάρου και των φίλων του έλαβε χώρα στο Μόναχο και την ιστορία ανέδειξε η κυρία που ανέλαβε το σέρβις της παρέας. Και πώς να μην το κάνει αφού οι Μούριτς της άφησε φιλοδώρημα 10.000 ευρώ το οποίο όπως είπε η ίδια μοιράστηκε με τους συναδέρφους της και κάποια από τα εναπομείναντα τα ξόδεψε για να αγοράσει σκυλάκι.
Ο ανοιχτοχέρης Μούριτς, βέβαια, δεν σταμάτησε στο γεναιόδωρο φιλοδόρημα καθώς επένδυσε στη διασκέδασή του άλλες 36.000 ευρώ σε πανάκριβα μπουκάλια τα οποία μοιράστηκε και με τα διπλανά τραπέζια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο παίκτης αγόρασε πάνω από 50 μπουκάλια με σαμπάνιες, κρασιά και ουίσκι.
Για την ιστορία ο Μούριτς έγινε παίκτης της Μπέρνλι το καλοκαίρι με τους Κλάρετς να τον αγοράζουν από την Σίτι αντί 3.000.000 ευρώ. Ο 24χρονος Κοσοβάρος μετράει εφέτος με τον Κομπανί προπονεί 38 συμμετοχές.