Κυκλοφορεί ευρέως τα τελευταία 24ωρα η πληροφορία που θέλει το ιστορικό σωματείο της Αραδίππου να είναι ένα βήμα από το…λουκέτο.
Συνεπεία των οικονομικών προβλημάτων και διαβλέποντας ότι η προοπτική επίλυσης τους είναι από δύσκολη μέχρι ανέφικτη, ιστορικά στελέχη του Ερμή, αναλύουν τα δεδομένα και είναι ενώπιον μίας ιδιαίτερα δύσκολης απόφασης.
Ξέροντας ότι είναι δυσβάσταχτα τα χρέη, καταλήγουν στην άποψη ότι είναι δρόμος χωρίς επιστροφή να κλείσει η ποδοσφαιρική ομάδα.
Παράλληλα όμως, νιώθοντας πόσο ψυχοφθόρα θα είναι τέτοια απόφαση, προσπαθούν έστω και την ύστατη να βρουν μία προσωρινή έστω λύση, που θα διατηρήσει τον Ερμή σε λειτουργία.
Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, λένε ότι ο Ερμής θα διατηρηθεί σε λειτουργία, αν καταφέρουν οι φίλοι του να συνδράμουν οικονομικά με ένα χρηματικό ποσό γύρω στις 100 χιλιάδες ευρώ.
Με αυτά τα χρήματα, ξοφλιέται η τρέχουσα σεζόν καθώς και το μεταγραφικό εμπάργκο που επιβλήθηκε μετά την προσφυγή του Θεοδωρή Μπέριου και το οποίο φτάνει στις 40 χιλιάδες ευρώ.
Οι 100 χιλιάδες ευρώ, δεν σώζουν βέβαια τον Ερμή αφού τα χρέη είναι σχεδόν 10πλάσια, όμως τουλάχιστον θα επιτρέψουν τη λειτουργία του στο νέο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα β’ κατηγορίας και βασικά η νέα διοίκηση θα κερδίσει χρόνο για να βρει λύσεις στο μέλλον.
Σε τελική ανάλυση, η κατάσταση στον Ερμή Αραδίππου, είναι από δύσκολη μέχρι δυσχερής όμως θέλουν όλοι να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια, προτού ληφθεί η δυσχερής απόφαση για το λουκέτο.
Την Τρίτη το βράδυ…τα σπουδαία μέσω της συνέλευσης και οι Αραδιππιώτες φίλοι του σωματείου, καλούνται να δείξουν ότι θέλουν και μπορούν να κρατήσουν το σωματείο τους.