Το ποιος θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του Τζουντ Μπέλιγχαμ, αποτελεί προτεραιότητα της φετινής μεταγραφολογίας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τα σενάρια ανά καιρούς να δίνουν και να παίρνουν.
Λίβερπουλ, Σίτι και Ρεάλ, είναι εδώ και καιρό οι βασικές υποψήφιες για τον Άγγλο μέσο, με τις εξελίξεις το τελευταίο διάστημα να αναφέρουν πως η Λίβερπουλ έχει αποχωρήσει από την κούρσα της απόκτησής του, μετά την αρνητική απάντηση που έλαβε από τους Γερμανούς.
Παρόλα αυτά όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Μπέλιγχαμ φαίνεται να έχει αναφέρει στους ανθρώπους της Ντόρτμουντ πως θέλει να πάει στη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2023, είδηση η οποία συμπίπτει με το γεγονός πως ο ίδιος ο παίκτης, θέλει να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Αγγλία.
Οι «Reds» έκαναν πρόταση στη Ντόρτμουντ το τελευταίο διάστημα, η οποία και απορρίφθηκε, με την ομάδα του «Μέρσεϊσαϊντ» να εμφανίζεται αρκετά… χαλαρή με τη συγκεκριμένη κατάληξη, κάτι που μάλλον δεν ισχύει.
Η Λίβερπουλ, είναι δεδομένο πως θέλει να εκμεταλλευτεί την πρόθεση του παίκτη να αγωνιστεί σε αυτή, και θεωρείται πως αυτή τους η στάση, είναι ένα τέχνασμα, ώστε το καλοκαίρι να μπορέσει να τον αποκτήσει σε χαμηλότερη τιμή από την προβλεπόμενη.