Μετά την ήττα από τον Ακρίτα, ο προπονητής της Ανόρθωσης Βέσκο Μιχαίλοβιτς δήλωσε τα ακόλουθα:

«Συγχαρητήρια στον Ακρίτα για τη νίκη του. Σε τρία ματς φέτος δεν τον κερδίσαμε. Για να μην νικήσουμε σήμερα φταίμε εμείς. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε. Χαλαρώσαμε αρκετά γιατί πήγαμε στα αποδυτήρια με 1-0 παρόλο που προειδοποιήσαμε ότι είναι επικίνδυνη ομάδα ο Ακρίτας. Ο Ακρίτας δεν μάζεψε αρκετούς βαθμούς για διάφορους λόγους. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά. Είναι δύσκολο μετά από μια ήττα, την πρώτη μας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» από την ημέρα που ανέλαβα εγώ. Αυτή την εικόνα δεν πρέπει να την βγάλουμε ξανά. Να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Να ζητήσω συγγνώμη στον κόσμο που ήρθε κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Για την έλλειψη κινήτρων: «Όταν είσαι σε αυτή την ομάδα πάντα υπάρχουν κίνητρα, ακόμα και στην προπόνηση. Δεν το δέχομαι ότι δεν υπάρχουν κίνητρα».

Για τις ευκαιρίες στους νεαρούς: «Θα πάρουν τις ευκαιρίες τους οι νεαροί. Ο Αργυρού έπαιξε για τρίτο παιχνίδι, έπαιξε περισσότερο σήμερα και ήταν ζωντανός. Έφτιαξε και μια φάση στην οποία θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι να είμαστε συνέχεια στην πρίζα με όποια ομάδα και αν παίζουμε».

Για τον τραυματισμό του Κεραυνού: «Χτύπησε με το χέρι στο δοκάρι και θα πάει για εξετάσεις».