Οι τοποθετήσεις του Σάββα Πουρσαϊοτίδη, προπονητή της Νέας Σαλαμίνας, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Δόξα, στο «Αμμόχωστος» για την 6η αγωνιστική του β’ γκρουπ.
Τι είπε:
«Στο πρώτο ημίχρονο που ήταν ολοκληρωτικά δικό μας δεν καταφέραμε να βάλουμε δύο-τρία γκολ, δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να ελπίζει. Είμαι λυπημένος γιατί με αυτή την εμφάνιση του α’ ημιχρόνου είναι κρίμα να μην πάρεις τη νίκη. Δεν είμαι ικανοποιημένος. Όταν κάνεις τόσες τελικές. Είπα στα παιδιά ότι δεν πρέπει να αδικούμε τους εαυτούς μας, να μην ασχολούνται με το VAR και τους διαιτητές. Να είναι συγκεντρωμένοι και να πιστεύουν στους εαυτούς τους. Είμαστε από τις ομάδες που έχουμε πληγωθεί από τη διαιτησία και το VAR. Με πείραξε γιατί δεν ήρθε η νίκη και δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις».
Για τα παιδιά της ακαδημίας και αν θα πάρουν χρόνο: «Δεν υπάρχουν παιδιά από τις ακαδημίες που μπορούν να σταθούν σε αυτό επίπεδο. Δεν θα μπουν παιδιά, δεν θα βάλουμε τα παιδιά για να τους εκθέσουμε αλλά για να τους βοηθήσουμε».