Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Παρτίζαν (21:30, Novasports Prime) του Ζέλικο Ομπράαντοβιτς με στόχο να αποχαιρετήσουν με όσο πιο γλυκιά γεύση την Ευρωλίγκα.

Η αυλαία της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα πέφτει σήμερα με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι την Παρτίζαν.

Οι «πράσινοι» κατέγραψαν μία ακόμη αποτυχημένη σεζόν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και σήμερα θα προσπαθήσουν απέναντι στους Σέρβους του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να πουν αντίο με μία γλυκιά γεύση.

Ο Χρήστος Σερέλης, που δεν υπολογίζει στους Τόμας και Λι, είχε να πει ότι «είναι μία πολύ κακή σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η ομάδα να είναι αδιάφορη, πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι η τελευταία αγωνιστική της Euroleague και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα σκληρό παιχνίδι.

Ειδικά στο Βελιγράδι και σε αυτό το παιχνίδι που το χρειάζεται η Παρτιζάν. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να μας βοηθήσει στα πλέι – οφ της Basket League. Έχουμε δουλέψει αυτές τις τρεις μέρες και μετά το παιχνίδι με το Περιστέρι. Έχουμε δουλέψει πράγματα, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε για να τα ακολουθήσουμε και στο μέλλον».

Το σημερινό πρόγραμμα έχει τέσσερα παιχνίδια και θα φανεί ποια θα είναι η όγδοη ομάδα, που θα προκριθεί, καθώς και ποια θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην οκτάδα. Μπορεί, πάντως, να είναι η ίδια ομάδα, αν και η λογική λέει ότι θα βρει μπροστά του την Φενέρ.

 

Πέμπτη 13 Απριλίου

Άλμπα Βερολίνου – Βιλερμπάν 88-71

Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε 91-89

Ολυμπιακός – Μπασκόνια 86-78

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης 100-96

Βίρτους Μπολόνια – Αρμάνι Μιλάνο 89-84

 

Παρασκευή 14 Απριλίου

20:30 Αναντολού Εφές – Μονακό

21:30 Μπάγερν Μονάχου – Ζάλγκιρις Κάουνας

21:30 Παρτίζαν – Παναθηναϊκός

21:30 Μπαρτσελόνα – Βαλένθια