Την αποχώρησή του από τη θέση του τιμ μάνατζερ της Νέας Σαλαμίνας μετά από 5 χρόνια γνωστοποίησε ο Γιώργος Νικολάου…

«Η αλήθεια δεν περίμενα οτι αυτή η μέρα θα ερχόταν ή τουλάχιστον όχι με αυτές τις συνθήκες. Μεγάλωσα μαζί με αυτή την ομάδα και σύνδεσα τα παιδικά μου όνειρα με την ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.  Όνειρα που έμειναν ανεκπλήρωτα αλλά νιώθω απ τους τυχερούς. Υπηρέτησα το σωματείο που αγαπώ στο καλύτερο των δυνατοτήτων μου. Παρόλα τα λάθη μου, πιστεύω οτι έδωσα το είναι μου για αυτή την ομάδα και πρόσφερα έστω στο ελάχιστο στο να μεγαλώσει.

Τα τελευταία 5 χρόνια ήμουν ο Team Manager της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ. 5 χρόνια τα οποία έμαθα, γέλασα, έκλαψα, στεναχωρηθηκα, πίστεψα στο αδύνατο, κουράστηκα, πληγώθηκα, μα ΠΑΝΤΑ ήμουν περήφανος για το που εργαζόμουν. Γνώρισα ποδοσφαιριστές, προπονητές, φυσιοθεραπευτές, γραφιακό προσωπικό  νομικούς συμβούλους  ιατρούς και άλλους εξωτερικούς συνεργάτες αλλά φεύγω με φίλους για μια ζωή.

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρκετά άτομα που είχαν καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη μου ως άνθρωπος αλλά και ως επαγγελματίας.

Αρχικά ο κ.Γιάννος Χρυσοστόμου ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία μου.

Ο κ. Σάββας Πουρσαϊτίδης. Στην πρώτη προπόνηση που παρευρέθηκα μου ειπε: Θέλω να κάνεις λάθη. Αυτό θα πει εργάζεσαι και προσπαθείς.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μηνά. Κατ εμένα απ τους καλύτερους προπονητές αλλά και ανθρώπους που πέρασαν απ το σωματείο μας. Κύριε Μηνά θα τα πούμε στην Νιόν.

Οι Κύριοι Γ. Κωνσταντίνου και Μ. Μελεμένης που μου δίδαξαν ότι ξέρω!

Ο κ. Δ. Λάζος. Για την στήριξη του σε οτι ανάγκες είχα και που πάντα πιστεύει σε αυτή την ομάδα, δίνοντας θάρρος και στους υπόλοιπους. Απολογούμαι και δημόσια ειδικά σε εσένα που δεν άντεξα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι φυσιοθεραπευτες Ανδρεας Μάρκου, Κυριάκος Ανδρέου και Νικόλας Κακούρης που στάθηκαν δίπλα μου. Ιδικά φέτος σας βασάνισα στο έπακρο με τους τραυματισμούς μου.

Η Μύρια, ο Χάρης, η Ιωάννα, η Μαρία, η Χριστίνα,  ο Νεκτάριος, η Βαλάντω, η Αγνή, ο Νικόλας, ο Γιάννης και η Μαρία Λάζου. Πυλώνες για το σωματείο. Ακούραστοι εργάτες που δυστυχώς περνάνε απαρατήρητοι.

Τελευταίος και ίσως ο πιο σημαντικός ο ΚΥΡΙΟΣ Μάκης Παπαϊωάννου. Σε ευχαριστώ Κύριε Μάκη. Για την εμπιστοσύνη, τον σεβασμό και την ειλικρίνεια που έδειξες προς το πρόσωπο μου.

Ότι σπέρνεις θερίζεις και όλοι παίρνουν οτι τους αξίζει.

Εις το επανιδείν. Σε γήπεδα, κερκίδες και οπουδήποτε αλλού».